کد خبر: 9044

تاریخ بروزرسانی : 1396/06/13

شرایط تحصیل دوره دکتری در کشور اتریش

No votes yet.
Please wait...
کانال تلگرام آزمون دکتری

اتریش جز کشورهایی است که با داشتن دانشگاه های بسیار معتبر در دنیا میتواند مقصد متقاضیانی باشد که مایل اند در کنار تحصیل در یک دانشگاه عالی، زندگی ارزان و با کیفیتی هم داشته باشند.

مدت تحصیل دوره دکترا در اکثر رشته ها و دانشگاه ها دوره ای حدوداً ۵ ساله می باشد و زبان تدریس هم آلمانی یا انگلیسی (بسته به دانشگاه و رشته) است.

برای یادگیری زبان آلمانی و دوره پیش دانشگاهی (Vorstudienlehrgang) بین ۳ ماه تا یک سال و نیم بسته به کیفیت تحصیل دانشجو میتواند متفاوت باشد.

شهریه مقطع دکترا در اتریش در حدود سالیانه ۳۸۰ یورو می باشد .رشته های دانشگاهی در مقطع دکترا شامل کلیه رشته های علوم انسانی، فنی مهندسی، علوم و هنر و گرایش های متفاوتی می باشد اما شرایط ورود برای هر رشته یا دانشگاه ممکن است با دانشگاه یا رشته دیگری متفاوت باشد. در اکثر رشته ها پذیرش مستقیم و به صورت قطعی صادر می شود اما در رشته های علوم پزشکی و پیرا پزشکی، داروسازی، روان شناسی، و تعدادی دیگر از رشته ها دارای آزمون ورودی است که لازم است فرد بعد از دریافت ویزا به اتریش رفته و در آزمون و مصاحبه ورودی شرکت نمایند. داوطلبانی که این مرحله را با موفقیت به پایان ببرند میوانند با اخذ ویزای دانشجویی وارد اتریش شده و تحصیل خود را آغاز نمایند.

مدارک مورد نیاز برای پذیرش دوره دکترا

۱- کپی تمام صفحات پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
۲- دوازده قطعه عکس رنگی
۳- ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی
۴- ترجمه رسمی و تایید شده مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد
۵- ترجمه رسمی و تایید شده ریز نمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد
۶- دو عدد توصیه نامه از اساتید قبلی
۷- رزومه
۸- بیانیه هدف (Statement of Purpose )
۹- مدرک زبان انگلیسی و یا آلمانی (در صورت وجود)
۱۰- گواهی اشتغال به تحصیل (در صورت وجود)
۱۱- گواهی عدم منع تحصیل (N.O.C ) از دانشگاه محل تحصیل قبلی

 www.phdphd.org

 

ویژه داوطلبان آزمون دکتریویژه داوطلبان آزمون دکتری
No votes yet.
Please wait...
ارسال دیدگاه