کد خبر: 7495

تاریخ بروزرسانی : 1402/09/25

بازار کار دکتری علوم جانوری چه آینده ای خواهد داشت ؟

منابع آزمون دکتری

بازار کار دکتری علوم جانوری چه آینده ای خواهد داشت ؟

بازار کار دکتری علوم جانوری چه آینده ای خواهد داشت ؟

علوم‌ جانوری‌ به‌ مطالعه‌ مسائل‌ مربوط‌ به‌ جانوران‌ می‌پردازد و دارای‌ سه‌ بخش‌ اصلی‌ جانورشناسی‌ یا بیوسیستماتیک‌، فیزیولوژی‌ جانوری‌ اعم‌ از انسانی‌ و حیوانی‌ و بافت‌شناسی‌ و جنین‌شناسی‌ جانوری‌ است‌.بسیاری‌ از گرایش‌های‌ زیست‌شناسی‌ وابسته‌ به‌ علوم‌جانوری‌ هستند. برای‌ مثال‌ یک‌ محقق‌ علوم‌سلولی‌ و مولکولی‌ تا با یک‌ جانور و وضعیت‌ زیستی‌ آن‌ آشنا نباشد، نمی‌تواند روی‌ سلول‌ آن‌ کار کند. از طرف دیگر بیوسیستماتیک در شناخت گونه‌های بیماری‌زا مثل «پشه آنوفل» و معرفی آنها به دنیای پزشکی نقش مهمی دارد. همچنین می‌‌توان به بخش دیرین‌شناسی یا فسیل‌شناسی اشاره کرد که یکی از فواید این بخش، پی بردن به منابع عظیم اقتصادی مثل نفت است که از طریق مطالعه محل فسیل‌ها یا رسوبات فسیل‌ها به دست می‌‌آید. هرچند که‌ تعداد قابل‌ توجهی‌ از فارغ‌التحصیلان‌ علوم‌ جانوری‌ جذب‌ بازار کار نمی‌شوند اما بهترین‌ دانشجویان‌ همیشه‌ موفق‌ بوده‌ و هستند. این دسته از دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی گاه‌ برای‌ کارهای‌ تحقیقاتی‌ یا اداره‌ آزمایشگاه‌ها جذب‌ دانشگاه‌ها می‌شوند یا در سازمان‌ حفاظت‌ از محیط‌ زیست‌ و سازمان‌های‌ مربوط‌ به‌ فعالیت‌ می‌پردازند. چون‌ سازمان‌ محیط‌ زیست‌ برای‌ بررسی‌ اکوسیستم‌ها به‌ محققان‌ زیست‌شناسی‌ از جمله‌ علوم‌جانوری‌ نیاز دارد. همچنین‌ بعضی‌ از فارغ‌التحصیلان‌ این‌ گرایش‌ وارد دنیای‌ پزشکی‌ شده‌ و در زمینه‌های‌ خون‌شناسی‌ یا انگل‌شناسی‌ فعالیت‌ می‌کنند.

بازار کار دکتری علوم جانوری

هرچند که‌ تعداد قابل‌ توجهی‌ از فارغ‌التحصیلان‌ علوم‌ جانوری‌ جذب‌ بازار کار نمی‌شوند اما بهترین‌ دانشجویان‌ همیشه‌ موفق‌ بوده‌ و هستند.

این دسته از دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی گاه‌ برای‌ کارهای‌ تحقیقاتی‌ یا اداره‌ آزمایشگاه‌ها جذب‌ دانشگاه‌ها می‌شوند یا در سازمان‌ حفاظت‌ از محیط‌ زیست‌ و سازمان‌های‌ مربوط‌ به‌ فعالیت‌ می‌پردازند.برای دریافت مشاوره تخصصی دکتری در منزل روی عبارت “دوره جامع فنون موفقیت در آزمون دکتری” کلیک کنید.  چون‌ سازمان‌ محیط‌ زیست‌ برای‌ بررسی‌ اکوسیستم‌ها به‌ محققان‌ زیست‌شناسی‌ از جمله‌ علوم‌جانوری‌ نیاز دارد. همچنین‌ بعضی‌ از فارغ‌التحصیلان‌ این‌ گرایش‌ وارد دنیای‌ پزشکی‌ شده‌ و در زمینه‌های‌ خون‌شناسی‌ یا انگل‌شناسی‌ فعالیت‌ می‌کنند.

مطالعه جانورشناسی به شما دانش عمیقی در زمینه‌هایی مانند اخلاق شناسی (علم رفتار حیوانات)، زیست‌شناسی حیوانات، فیزیولوژی، تکامل و تنوع حیوانات، حفاظت از گونه‌ها و بوم‌شناسی ارائه می‌دهد. شما تجربه عملی از روش‌های آزمایشگاهی و تحقیقات میدانی مدرن و همچنین درک شیوه‌های کاری اخلاقی را توسعه می‌دهید. شما همچنین مجموعه‌ای قوی از مهارت‌های قابل انتقال را به دست می‌آورید، از جمله:

🔴 مهارت‌های تحلیلی: برای درک، تفسیر و دستکاری داده‌ها و آمارهای علمی پیچیده.
🔴 مهارت‌های تحقیق و مشاهده
🔴 مهارت‌های مدیریت داده: جمع‌آوری، ثبت و تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از تکنیک‌ها و تجهیزات مناسب.
🔴 مهارت‌های ارتباطی نوشتاری: برای تهیه گزارش و نوشتن پروژه‌های تحقیقاتی.
🔴 ارائه و مهارت‌های ارتباط شفاهی: ارائه یافته‌های تحقیق و ارائه به روشی واضح و مختصر.
🔴 مهارت‌های مدیریت پروژه: سازماندهی و انجام پروژه‌ها و آزمایشات تحقیقاتی (شامل بودجه‌ریزی، برنامه‌ریزی اضطراری و مدیریت زمان).
🔴 درک خوبی از فناوری اطلاعات و مهارت‌های فنی خاص مانند GIS و تکنیک‌های ژنتیکی
🔴 توانایی کار به صورت مستقل و به عنوان بخشی از یک تیم.

www.phdphd.org

پکیج های آمادگی آزمون زبان موجود شده است که نیازی به تهیه پکیج های جداگانه نخواهید داشت ، مباحث بصورت فیلم آموزشی و نکته محور بوده که توسط مدرس تا یکسال پشتیبانی مستقیم خواهید داشت + سوالات جدیدترین آزمون ها با شما تمرین می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر پیام دهید 09306406058
پکیج MSRT / پکیج EPT / پکیج Tolimo / پکیج UTEPT / …

سرفصلهای آزمون دکتری

سرفصل های آزمون دکتری گروه علوم انسانی

سرفصلهای آزمون دکتری مجموعه فنی و مهندسی

سرفصلهای آزمون دکتری علوم پایه

سرفصلهای آزمون دکتری کشاورزی و منابع طبیعی

سرفصلهای آزمون دکتری زبان

سرفصلهای آزمون دکتری هنر

 

مشاوره برای آزمون دکتری

برای مشاوره اینجا بزنید

خدمات کنکور دکتری 
معرفی موسسات آموزشی آزمون دکتری
0 0 رای ها
امتیاز بدهید
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا با ما در میان بگذارید.x