- پایگاه خبری آزمون دکتری - https://phdphd.org -

آینده شغلی و بازار کار رشته زیست شناسی گیاهی

منابع آزمون دکتری

آینده شغلی و بازار کار رشته زیست شناسی گیاهی [2]

آینده شغلی و بازار کار رشته زیست شناسی گیاهی

زیست شناسی گیاهی یکی‌ از شاخه‌های‌ زیست‌شناسی‌ است‌ که‌ صرفاً موارد مربوط‌ به‌ گیاه‌ را اعم‌ از گیاهان‌ اولیه‌ تا گیاهان‌ امروزی‌ بررسی‌ می‌کند و دارای‌ زمینه‌های‌ مختلفی‌ مانند:
گیاه‌ شناسی‌، فیزیولوژی‌ گیاهی‌، ریخت‌ زایی‌ و اندام‌ زایی‌ در گیاهان‌، بیوشیمی‌ و جلبک‌ شناسی‌ است‌.

علوم‌ گیاهی‌ دارای‌ دو بخش‌ عمده‌  زیر می باشد:

🔵 فیزیولوژی‌:بخش‌ فیزیولوژی‌ به‌ شناخت‌ زندگی‌ گیاهان‌ و اندام‌های‌ مختلف‌ یک‌ گیاه‌ می‌پردازد

( برای دریافت سرفصل های آزمون دکتری فیزیولوژی گیاهی [3] کلیک کنید)

🔵 سیستماتیک‌: بخش‌ سیستماتیک‌ نیز درباره‌ اسامی‌ و طبقه‌بندی‌ گیاهان‌ می‌باشد

(برای دریافت سرفصل های آزمون دکتری سیستماتیک گیاهی [4] کلیک کنید)

 گیاه، اعجوبه سبزپوش طبیعت است که چون در هر گوشه و کنار به چشم می‌خورد، عادی و پیش پاافتاده به نظر می‌آید در حالی که بیش از هر موجود زنده دیگری در روی کره زمین، اعجاب‌آور است. رشته علوم گیاهی نیز برای پاسخ به همین نیاز در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی معتبر جهان دایر شده است. این شاخه از زیست شناسی در حال حاضر در مقطع دکتری آزاد و سراسری تدریس می شود.برای دریافت مشاوره تخصصی دکتری در منزل روی عبارتدوره جامع فنون موفقیت در آزمون دکتری [5]کلیک کنید.

بازار کار رشته زیست شناسی گیاهی

حضور کارشناسان‌ علوم‌ گیاهی‌ در مؤسسه‌های‌ تحقیقاتی‌ و اجرایی‌ کشور امری‌ ضروری‌ است‌ تا بتوان‌ محیط‌ زیست‌ ایران‌ را به‌ خوبی‌ حفظ‌ کرد، اما به‌ گفته‌ اساتید و دانشجویان‌ علوم‌ گیاهی‌ در حال‌ حاضر فارغ‌التحصیلان‌ دوره‌ لیسانس‌ این‌ گرایش‌ موقعیت‌های‌ شغلی‌ مناسبی‌ ندارند. چون‌ دانش‌ و اطلاعات‌ آن‌ها جنبه‌ تخصصی‌ ندارد و مؤسسات‌ و مراکز تحقیقاتی‌ و اجرایی‌ بیشتر مایلند که‌ نیروهای‌ مورد نیاز خود را از میان‌ فارغ‌التحصیلان‌ ارشد یا دکترای‌ این‌ رشته‌ انتخاب‌ کنند. بیشتر فارغ‌ التحصیلان‌ علوم‌ گیاهی‌ در سطح‌ کارشناسی‌ جذب‌ آموزش‌ و پرورش‌ می‌شوند چون‌ معلومات‌ آنها جنبه‌ عمومی‌ دارد و می‌توانند در تدریس‌ کتب‌ زیست‌شناسی‌ دوره‌ متوسطه‌ موفق‌ باشند، اما نمی‌توانند در مراکز تحقیقاتی‌ که‌ نیاز به‌ متخصص‌ در زمینه‌های‌ مختلف‌ علوم‌ گیاهی‌ دارد، فرصت‌ شغلی‌ مناسبی‌ به‌ دست‌ بیاورند. از سوی‌ دیگر اگر کسی‌ در گرایش‌ علوم‌ گیاهی‌ سرمایه‌گذاری‌ کند و متأثر از محیط‌ نشود، می‌تواند در بخش‌های‌ کشاورزی‌ ـ زیستی‌، ژنتیک‌ و بیوتکنولوژی‌ فعالیت‌ داشته‌ باشد.

درآمد رشته زیست شناسی در ایران:

بازار کار رشته زیست شناسی: دانشجویان این رشته مثل هر رشته دیگری  برای کسب درآمد و مطرح شدن در حوزه خود  باید در گرایش  و حوزه تخصصی خود دانش کافی داشته باشند تا جذب دانشگاه ها، شیلات یا سازمان محیط زیست شوند یا حتی اگر تمایل به پژوهش و تحقیق دارند باید که از لحاظ علمی پا را از منابع مرجع و فارسی صرف فراتر گذارند و به منابع روز و انگلیسی زبان مراجعه کنند. با توجه به گسترده بودن زمینه های کاری این رشته، اطلاعات دقیق درباره درآمد این کارشناسان نداریم. اگراین افراد در بخش های دولتی مشغول به کار شوند،حقوقی مطابق قانون مدیریت کشوری دریافت میکنند. هر چه فرد تجربه، مهارت و تحصیلات بیشتری داشته باشد، قطعا درآمد بیشتری دارد. دانشجویانی که از طریق این رشته وارد رشته های انگل شناسی، بیوشیمی پزشکی، ایمونولوژی، ژنتیک شناسی، هماتولوژی می شوند دارای فرصت های شغلی بهتری نسبت دانشجویانی که به کارهای تحقیقاتی می پردازند، هستتند. از دیگر فرصت های شغلی که برای دانشجویان زیست شناسی در کشور ما وجود دارد دبیری و تدریس هست که امروزه به لطف آموزش بر خط  و مجازی میتوان دوره ها و ویدئو های تدریس آنلاین را با هدف شهرت یا ثروت به اشترام گذاشت یا در قالب دوره به فروش رساند.

درآمد رشته زیست شناسی در سایر کشورها:

زیست شناسی شاید برای برخی از افراد جالب ترین و منحصر به فردترین رشته باشد، خصوصاً اگر  که حیوانات را دوست داشته باشید یا به عملکرد بدن انسان علاقه داشته باشید. با دریافت مدرک کارشناسی زیست شناسی فرصت های شغلی زیادی به روی شما باز می شود. زیست شناسی با مطالعه زندگی سر و کار دارد و شاخه ای از علوم طبیعی است. با گذشت سالها، زیست شناسی به یکی از مباحث استاندارد آموزش در مدارس تبدیل شده است . تمام موسسات آموزش عالی در سراسر جهان دوره های زیست شناسی را ارائه می دهند. تدریس یک گزینه شغلی محبوب در این حرفه است. زیست شناسی در سال های اخیر به عنوان یکی از زمینه های غالب در علوم مدرن ظهور کرده است. بنابراین، حرفه زیست شناسی برای دانشجویان انتخاب بسیار خوبی است چرا که زیست شناسان از فرصت خوبی برای دستیابی به فرصت های شغلی در بخش های دولتی و پژوهشی برخوردار هستند. با این حال ، زمینه های خوبی برای این حرفه در بخش خصوصی مانند پژوهش، مراقبت های بهداشتی، مدیریت و حفاظت از محیط زیست، تدریس، موزه ها، شرکت های داروسازی، باغ وحش ها، پارک ها و مراکز طبیعی وجود دارد. این رشته در آینده رشد 4 درصدی دارد.
 

مدرک دکتری پوریا پورسرخ چیست؟ [6]

درآمد و حقوق رشته زیست شناسی در دنیا:

حوزه تخصصیمیانگین درآمد سالانه (دلار)
متخصص ارتباط سلامت57.530
میکروب شناس64.920
نماینده فروش دارویی68.543
درمانگر تنفسی68.536
دانشمند محیط زیست69.358
مشاور ژنتیک80.370
بیوشیمی84.073

www.phdphd.org [7]

 

سرفصلهای آزمون دکتری

سرفصل های آزمون دکتری گروه علوم انسانی [8]

سرفصلهای آزمون دکتری مجموعه فنی و مهندسی [9]

سرفصلهای آزمون دکتری علوم پایه [10]

سرفصلهای آزمون دکتری کشاورزی و منابع طبیعی [11]

سرفصلهای آزمون دکتری زبان [12]

سرفصلهای آزمون دکتری هنر [13]

مشاوره برای آزمون دکتری [14]

برای مشاوره اینجا بزنید [14]

خدمات کنکور دکتری [15] 
معرفی موسسات آموزشی آزمون دکتری [16]