- پایگاه خبری آزمون دکتری - https://phdphd.org -

اهداف و آینده شغلی و بازار کار رشته مدیریت صنعتی چیست ؟

منابع آزمون دکتری

رشته مدیریت صنعتی

اهداف و آینده شغلی و بازار کار رشته مدیریت صنعتی چیست ؟

صنعت هر کشور بدون شک از جمله مهمترین ارکان توسعه پایدار در عرصه های مختلف آن کشور محسوب می شود. مدیریت صحیح و بهینه این بخش تأثیرات مثبت و شایان توجهی در رشد و ارتقای جامعه و سطح زندگی مردم خواهد داشت.صنایع در کشور ما رو به رشد است و هر صنعتی نیاز به کارشناس مدیریت صنعتی دارد. پس می توان گفت این رشته بازار کار خوبی می تواند داشته باشد. اما همچنان این رشته در ایران جایگاه حقیقی خود را نیافته است و بسیاری از مدیران و یا بخش های مدیریتی صنایع هیچ اطلاعاتی از اصول مدیریت صنعتی ندارند.

منظور از تربیت مدیر در دوره کارشناسی رشته مدیریت صنعتی [2] تربیت رئیس نیست بلکه تربیت افرادی است که بتواند در حوزه کار خود دارای استقلال فکری بوده و عوامل مهم‌تر و مؤثر در جریان کار خود را مورد تحلیل قرار داده و در جهت رفع مشکلات قادر به تصمیم‌گیری مناسب و مطلوب باشند.
فارغ التحصیلان مدیریت صنعتی می توانند در قسمتهای مدیریت تولید ، کنترل کیفیت و مرغوبیت کالا و قسمت تجزیه و تحلیل کمّی مسائل صنعتی و تولیدی بکار اشتغال پیدا کنند.

بازار کار رشته مدیریت صنعتی برای چه کسانی مناسب است؟

اولین ویژگی در انتخاب یک رشته علاقه به آن است و رشته مدیریت صنعتی از این قاعده مستثناء نیست. دانشجویان رشته مدیریت صنعتی باید به روز باشند و همواره اطلاعات روزآمد و فراوانی در زمینه صنایع داشته باشند. آن ها باید علاوه بر واحدهای درسی، منابع مرتبط را فراموش نکنند و به مطالعه آن ها بپردازند. آن ها بخش زیادی از زمان کاری خود را صرف منابع انسانی و کارگران می کنند؛ پس داشتن روابط عمومی بالا و برخورد مناسب برای آن ها ضروری است. کارشناس مدیریت صنعتی باید با اصول روانشناسی کار آشنا باشد و بتواند به کارگران انگیزه بدهد. دانش زبان انگلیسی ، مهارت های ICDL و کار با نرم افزارهای مختص شاخه های مدیریت نیز به کارشناسان مدیریت صنعتی کمک می کند تا در کار خود موفق تر باشند. آمار و ریاضیات نیز در این رشته از جایگاه مهمی برخوردار است.

فارغ التحصیل رشته مدیریت صنعتی در چه کارها و صنایعی می‌تواند شاغل شود؟

طبق اطلاعات موجود در بازار کار رشته مدیریت صنعتی ، فارغ التحصیلان رشته مدیریت صنعتی در زمینه‌های گوناگونی می‌توانند مشغول به کار شوند که برخی از مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

🔴 مدیریت واحدهای صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ از جمله کارخانجات، کارگاه‌ها، شرکت‌ها و غیره
🔴 مدیریت و کنترل پروژه
🔴 مدیریت، برنامه‌ریزی و کنترل موجودی‌ها
🔴 مدیریت و کارشناسی کنترل کیفیت
🔴 کارآفرینی و موارد بازاریابی، استراتژی، منابع انسانی، مالی و غیره استارتاپ‌ها
🔴 تحلیل مالی و اقتصادی قبل از پروژه، حین پروژه، تولید و غیره
🔴 مدیریت، برنامه‌‌ریزی و کنترل تولید
🔴 کارشناس بیمه
🔴 کارشناس تحقیقات بازار
🔴 کارشناس گمرک
🔴 حسابدار
🔴 مدیر روابط عمومی
🔴 کارمند بانک
🔴 کارشناس یا مدیر آموزش
🔴 به طور کلی هر شغلی که نیازمند مهارت‌ها و دانش یک مدیر است.


www.phdphd.org [3]

پکیج های آمادگی آزمون زبان موجود شده است که نیازی به تهیه پکیج های جداگانه نخواهید داشت ، مباحث بصورت فیلم آموزشی و نکته محور بوده که توسط مدرس تا یکسال پشتیبانی مستقیم خواهید داشت + سوالات جدیدترین آزمون ها با شما تمرین می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر پیام دهید 09306406058
پکیج MSRT / پکیج EPT / پکیج Tolimo / پکیج UTEPT / …

سرفصلهای آزمون دکتری

سرفصل های آزمون دکتری گروه علوم انسانی [4]

سرفصلهای آزمون دکتری مجموعه فنی و مهندسی [5]

سرفصلهای آزمون دکتری علوم پایه [6]

سرفصلهای آزمون دکتری کشاورزی و منابع طبیعی [7]

سرفصلهای آزمون دکتری زبان [8]

سرفصلهای آزمون دکتری هنر [9]

مشاوره برای آزمون دکتری [10]

برای مشاوره اینجا بزنید [10]

خدمات کنکور دکتری [11] 
معرفی موسسات آموزشی آزمون دکتری [12]