- پایگاه خبری آزمون دکتری - https://phdphd.org -

تجربه ی موفق شدگان مصاحبه دکتری سالهای گذشته

منابع آزمون دکتری

 

تجربه ی موفق شدگان مصاحبه دکتری سالهای گذشته

تجربه ی موفق شدگان مصاحبه دکتری سالهای گذشته

به گزارش پایگاه خبری آزمون دکتری [2] ، تجربه ی موفق شدگان مصاحبه دکتری سالهای گذشته همواره به داوطلبان کمک میکند. در این نوشته برانیم این موارد را بیان کنیم.

1- حضور به موقع:

حداقل ۳۰ دقیقه قبل از ساعت شروع مصاحبه دکتری در محل حضور داشته باشید. خلوت کردن  با خداوند قبل از مصاحبه بسیار آرامش بخش است.

مشاوره مصاحبه دکتری [3]

نمره مصاحبه دکتری از چند است [4]

2- تلفن همراه :

قبل از حضور در جلسه مصاحبه دکتری حتما گوشی همراه خود را خاموش کنید. برای اطمینان بیشتر و جلوگیری از حواس پرتی، چند نفر مانده به نوبت شما این کار را انجام دهید.

راهنمای مصاحبه آزمون دکتری سراسری و آزاد [3]

3- سؤالات عمومی:

معمولاً از داوطلب خواسته می شود یکی از موارد زیر را به زبان انگلیسی بیان کند. سعی کنید برای هر یک از موضوعات زیر (و ترجیحاً مواردی شبیه اینها ) یک پاراگراف را تمرین و حفظ نمایید. اگر بخت با شما یار باشد به کارتان خواهد آمد.

معرفی خود به زبان انگلیسی در مصاحبه دکتری [5]

4-لحظه ها:

مصاحبه دکتری مانند یک برنامه پخش زنده است. شما فقط یک بار فرصت دارید ، قدر فرصت خود را  بدانید!

5- شروع متفاوت:

اگر وارد جلسه شدید و با سؤالات انگلیسی مواجه شدید، مضطرب نشوید. اساتید بعدی سؤالات فارسی خواهند پرسید.

ویدئو + پاورپوینت کارگاه مصاحبه دکتری [6]

6-معرفی داوطلب و سوابق تحصیلی-پژوهشی:

در ابتدای جلسه مصاحبه دکتری [7] از دانشجو خواسته می شود که خود را معرفی کرده و به  طور مختصر در مورد گذشته تحصیلی خود توضیح دهد.سعی نکنید چهره ای غیر واقعی از خود نشان دهید، نمرات و سوابق تحصیلی-پژوهشی شما بیانگر همه چیز است. می توانید یک پرونده مختصر از اطلاعات مقاطع مختلف تحصیلیتان، سوابق کاری و توانایی های خود تهیه کنید تا در صورت لزوم ارائه نمایید.(شانس قبولی در مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد [8])

7-موضوع مورد علاقه برای رساله دکتری:

یکی از سؤالاتی که روز مصاحبه از شما پرسیده می شود،  زمینه کاری مورد علاقه شماست. طوری پاسخ ندهید که گویی برایتان مهم نیست روی چه موضوعی کار کنید. بهتر است با پاسخ خود نشان دهید که هر چند روی چند زمینه کاری مسلط هستید ولی توانایی کار کردن روی موضوعات دیگر را هم دارید (یعنی انعطاف پذیر هستید.) حتی در مورد دوره فوق دکتری [9] هم خود را آماده نشان دهید.(انگیزه نامه (SOP) مخصوص مصاحبه دکتری [10])

www.phdphd.org

مشاوره برای آزمون دکتری [11]

برای مشاوره اینجا بزنید [11]

خدمات کنکور دکتری [12] 
معرفی موسسات آموزشی آزمون دکتری [13]