- پایگاه خبری آزمون دکتری - https://phdphd.org -

معرفی جامع و تخصصی رشته مهندسی هوافضا- جلوبرندگی

منابع آزمون دکتری

معرفی جامع و تخصصی رشته های کنکور دکتری [2]

معرفی رشته مهندسی هوافضا- جلوبرندگی

رشته مهندسی هوافضا- جلوبرندگی در گروه فنی و مهندسی مجموعه مهندسی هوافضا قرار گرفته است.

مهندسی هوافضا مجموعه اي از علوم و توانائيهاي علمي در زمينه تحليل، طراحي و ساخت وسايل پرنده نظير هواپيماها، هليكوپترها، گلايدرها، و ماهواره هاست.

گرایش جلوبرندگی (پیش رانش) به‌مطالعه و بررسی سامانه‌های جلوبرنده (موتور)، اعم از موتورهای هوازی و غیرهوازی می‌پردازد. موتورهای هوازی شامل موتورهای پیستونی و چرخ‌پره‌ای (توربینی) است که از هوا به‌عنوان اکسیدکننده استفاده نموده و سوخت را با خود حمل می‌کنند. اما موتورهای غیرهوازی مانند موتور موشک‌ها و فضاپیماها است که سوخت و اکسیدکننده را با خود حمل می‌کنند.

در این دانش نحوهٔ تولید نیروی رانش و همچنین ساختار کلی انواع موتورهای هوافضایی بررسی و مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرد. طراحی و تعیین میزان عملکرد انواع سامانه‌های جلوبرنده نیز بسیار مورد توجه مهندسین پیشرانش هستند.

مطابق اعلام سازمان سنجش و آموزش کشور ، داوطلبان فارغ التحصیل از تمامی رشته ها میتوانند در کنکور دکتری مهندسی هوافضا- جلوبرندگی شرکت کنند.

آینده شغلی و بازار کار رشته مهندسی هوافضا- جلوبرندگی

مهندسی هوافضا شاخه‌ای است از مهندسی مکانیک که به بررسی اجسامی که در هوا حرکت می‌کنند می پردازد مانند طراحی هواپیما، فضاپیما، ماهواره، ماهواره برها و موضوعات وابسته، طراحی خودروهای کم مصرف و تجهیزات خاص نفت و گاز و سیستم‌های تولید توان و نیروگاهی.

مهندس هوافضا می تواند در صنایعی که به طراحی و تولید هواپیماها، موشک ها، سیستم های دفاعی، ماهواره ها و یا فضاپیماها می پردازند، کار کند. کاربرد زمینه‌های مطالعاتی یک مهندس هوافضا تنها به طراحی هواپیما و وسایل پرنده محدود نمی‌شود در نتیجه یک مهندس هوافضا علاوه بر شرکت‌های هوایی و هواپیمایی، در نیروگاهها، صنایع نفت و گاز و صنایع خودروسازی فرصتهای شغلی خوبی دارد. با داشتن تجربه و دانش لازم، مهندس هوافضا می تواند در بخش تحقیق و توسعه این نوع شرکت ها مشغول به کار شود. (برای خواندن ادامه مطلب بازار کار رشته مهندسی هوافضا-جلوبرندگی [3] کلیک کنید).

 

دروس امتحانی رشته مهندسی هوافضا- جلوبرندگی

دروس عمومی :

1.زبان انگلیسی [4]

2.استعداد تحصیلی [5]

دروس تخصصی:

1.ریاضیات مهندسی [6]

2.اصول جلوبرنده پیشرفته

3.سوخت و احتراق پیشرفته 1

برای دریافت سرفصل های رشته مهندسی هوافضا- جلوبرندگی [7](مصوب وزارت علوم )کلیک کنید.


منابع پیشنهادی رشته مهندسی هوافضا- جلوبرندگی

دروس عمومی:

‏‫ استعداد تحصیلی / هادی مسیح خواه [8]

زبان عمومی (کلیه رشته‌ها و گرایش‌ها): ویژه آزمون دکتری / محمد مغاری اصفهانی [9]

زبان عمومی دکتری زیر ذره بین / الناز یوسف زاد [10]

 

www.phdphd.org [11]

 

 

 

مشاوره برای آزمون دکتری [12]

برای مشاوره اینجا بزنید [12]

خدمات کنکور دکتری [13] 
معرفی موسسات آموزشی آزمون دکتری [14]