- پایگاه خبری آزمون دکتری - https://phdphd.org -

کافی نبودن مدیران پژوهشی مانع توسعه علمی کشور

منابع آزمون دکتری

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ازاد [2] واحد تهران شمال در جلسه ای اعلام کرد :

انچه در مرحله اول از مدیریت پژوهشی در ذهن ایجاد میشود وجود سمت اجرایی در این حوزه است. اما منظور از ان، توان برنامه ریزی و اجرای هر نوع طرح پژوهشی است. یعنی توان تامین و اداره منابع مالی، نیروی انسانی، ملزومات و تجهیزات اجرای کار و همینطور پیش بینی، برنامه ریزی و سازمان دهی در راستای انجام فرایندهای لازم تا رسیدن به هدف است.

مانع اصلی توسعه علمی و نقش آفرینی پژوهش‌های علمی در جامعه کمبود افراد مبتکر و دانشمند ،امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی و منابع مالی نیست بلکه کمبود مدیران پژوهشی است. یعنی افرادی که با داشتن توان مدیریت پروژه‌های تحقیقاتی دارای حد اقل آگاهی نسبت به مسایل اقتصادی و بازرگانی، امور حقوقی و روابط عمومی باشند.

مطلب پیشنهادی :  فراخوان پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه کردستان برای سال تحصیلی 1404-1403
[3]

دلیل کمبود این افراد در دانشگاه‌ها این است که عمده پروژه‌های دانشگاهی به صورت انفرادی یا همکاری استاد و دانشجو اتفاق می‌افتد. کمتر در دانشگاه پروژه‌های تحقیقاتی دیده می‌شود که که به صورت گروهی و با حضور تخصص‌های مختلف روی دهد. در نتیجه آن انبوه پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های دکتری است که عمدتاً تاثیری در اقتصاد، جامعه و صنعت ندارند و در کتابخانه‌ها بایگانی می‌شوند.

لذا ضروری است در برنامه‌های آینده دانشگاه به تربیت و آموزش مدیران پژوهشی توجه ویژه گردد.

 www.phdphd.org [4]

 

مشاوره برای آزمون دکتری [5]

برای مشاوره اینجا بزنید [5]

خدمات کنکور دکتری [6] 
معرفی موسسات آموزشی آزمون دکتری [7]