- پایگاه خبری آزمون دکتری - https://phdphd.org -

شرایط شرکت در آزمون جامع دکتری دانشگاه علامه طباطبایی

منابع آزمون دکتری

شرایط شرکت در آزمون جامع دکتری دانشگاه علامه طباطبایی [2]

شرایط شرکت در آزمون جامع دکتری دانشگاه علامه طباطبایی

به گزارش پایگاه خبری آزمون دکتری [3] ، دانشگاه علامه طباطبایی [4] شرایط شرکت دانشجویان مقطع دکتری در آزمون جامع دکتری [5] نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ دانشگاه را اعلام کرد.

آزمون ارزیابی جامع نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در تاریخ‌های ۳۰ آذرماه، همچنین اول و سوم دی ماه ۱۴۰۱ برگزار می‌شود.

بر این اساس دانشجویانی می‌توانند در آزمون جامع نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ شرکت کنند که این آزمون را در نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ اخذ کرده و تمامی دروس مرحله آموزشی خود را با موفقیت گذرانده باشند.

همچنین میانگین کل نمرات دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی در آزمون فوق باید ۱۶ یا بالاتر باشد.

طبق تاکید دانشگاه علامه طباطبایی، ارائه نمره زبان قابل قبول برای شرکت در آزمون جامع نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ دانشجویان مقطع دکتری این دانشگاه الزامی است. در غیر این صورت شرکت در آزمون مذکور امکان‌پذیر نیست و یک نوبت لحاظ خواهد شد.

آزمون جامع نیم‌سال قبل این دانشجویان مطابق زمان‌بندی اعلام شده از سوی دانشکده‌ها به صورت حضوری در دانشکده محل تحصیل و غیرحضوری به صورت برخط(برای دانشجویان دارای شرایط خاص) برگزار شد.

قبول نشدن در آزمون جامع دکتری سراسری

آزمون جامع دکتری سراسری به عنوان آزمونی برای دانشجویان دکتری است که پس از گذراندن دروس تئوری و عملی به منظور اخذ درس مهم رساله برگزار می‌شود. هدف از این آزمون احراز توانمندی آموزشی و پژوهشی دانشجو و سنجش توانایی‌های تجزیه و تحلیل مسائل با رویکردی علمی است که مطابق شیوه نامه آزمون جامع هر دانشگاه برگزار می‌شود. دانشجویان دکتری باید حداکثر تا پایان نیمسال چهارم آزمون جامع را با موفقیت به اتمام رسانده باشند.
مفاد آزمون جامع مطابق نظر مدیر گروه آموزشی در هر رشته تعیین می‌شود. اطلاع‌رسانی زمان آزمون جامع و همچنین دروس امتحانی بر عهده معاونت آموزشی دانشگاه است. لازم به ذکر است که شرایط قبول نشدن در آزمون جامع دکتری سراسری، عدم کسب نمره ۱۶ به بالا بعد از ارزیابی توسط اساتید مربوطه است
رد شدن در امتحان جامع سراسری برای مرتبه اول باعث می‌شود که به دانشجو فرصت مجدد برای شرکت در آزمون جامع داده شود و در صورت شرکت مجدد در آزمون و عدم قبولی، دانشجو از دانشگاه اخراج می‌شود و موفق به اخذ مدرک دکتری نمی‌شود. بنابراین توصیه می‌شود که دانشجو قبل از آزمون جامع به صورت کامل نسبت به مطالعه دروس امتحانی اقدام کند. همچنین در صورت قبول نشدن در آزمون جامع و اخراج از دانشگاه، دانشجو نمی‌تواند مجددا همان رشته را در دانشگاه تحصیل کند.

امکان جایگزینی آزمون جامع برای دانشجویان دکتری [6]

مطلب پیشنهادی :  پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه پیام نور سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳
[7]

اعتراض به نمره آزمون جامع دکتری

مفاد آزمون جامع شامل دو تا سه درس تخصصی است که توسط اساتید هر رشته مشخص می‌شود. پس از اتمام فرآیند برگزاری آزمون جامع، دانشجویان باید منتظر اعلام نتایج آزمون باشند و در صورت قبولی مجوز رساله دکتری را کسب می‌کند. نتایج آزمون توسط مدیر گروه آموزشی به معاون آموزشی دانشکده اعلام می شود. معاون آموزشی دانشکده نیز در مدت زمان حداکثر یک هفته باید نتایج را به دانشجو اعلام کنند.
اگر نمره کسب شده با توجه به عملکردی که دانشجو در آزمون جامع داشته است مورد قبول نباشد و باعث رد شدن در امتحان جامع شود در این صورت لازم است دانشجو مراتب اعتراض به نمره آزمون جامع دکتری را اعلام کند تا مجددا نمره آزمون جامع در کمیته بررسی اعتراضات مورد بازبینی قرار گیرد. معمولا روال ثبت اعتراض به صورت حضوری است.
دانشجو می تواند یک هفته بعد از اعلام نتایج نهایی به صورت کتبی مراتب اعتراض به نمره آزمون را به معاون آموزشی دانشکده ارائه کند. معاون آموزشی دانشکده لازم است با تشکیل کمیته مربوطه، اعتراض دانشجو را بررسی کند . صورتجلسه ارزیابی جامع بررسی اعتراض دانشجو پس از بررسی و تایید اعضای جلسه باید ظرف مدت ۱۵ روز به معاون آموزشی دانشکده اعلام شود تا نتیجه اعتراض از طریق معاون دانشکده به دانشجو اعلام شود.

🔴 سوال: شرایط قبول نشدن در آزمون جامع دکتری چیست؟
پاسخ: قبول نشدن در آزمون جامع دکتری در صورت کسب نمره کمتر از ۱۶ در آزمون است.
🔴 سوال: آیا در صورت رد شدن در امتحان جامع، دانشجو می‌تواند تقاضای شرکت مجدد در آزمون جامع را داشته باشد؟
پاسخ: در صورت رد شدن در امتحان جامع دانشجو می‌تواند درخواست خود را بعد از تایید استاد راهنما به معاون دانشکده ارائه کند.
🔴 سوال : نحوه اعتراض به قبول نشدن در آزمون جامع دکتری به چه صورتی است؟
پاسخ: نحوه اعتراض به قبول نشدن در آزمون جامع دکتری پس از ارائه درخواست کتبی به معاون آموزشی دانشکده صورت می‌گیرد.

دفتر مرکزی:

تهران، بلوار دهکده المپیک، تقاطع بزرگراه شهید همت، پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی

کد پستی: ۱۴۸۹۶۸۴۵۱۱

شماره تماس: 48390000

شماره تماس معاونت‌ها:

معاونت آموزشی [8]

معاونت توسعه و مدیریت منابع: ۴۴۷۳۷۵۰۱

معاونت پژوهشی [9]

معاونت دانشجوئی [10]

معاونت فرهنگی و اجتماعی [11]

شماره تماس دانشکده‌ها:

اقتصاد [12]
آمار، ریاضی و  رایانه

ادبیات فارسی و زبان های خارجی [13]

الهیات و معارف اسلامی [14]

پردیس تحصیلات تکمیلی خودگردان [15]

تربیت بدنی و علوم ورزشی [16]

حقوق و علوم سیاسی

روانشناسی و علوم تربیتی

علوم اجتماعی [17]

علوم ارتباطات

مدیریت و حسابداری [18]

 

مشاوره برای آزمون دکتری [19]

برای مشاوره اینجا بزنید [19]

خدمات کنکور دکتری [20] 
معرفی موسسات آموزشی آزمون دکتری [21]