- پایگاه خبری آزمون دکتری - https://phdphd.org -

اولویت جذب هیات علمی در دانشگاه های دولتی و غیرانتفاعی

منابع آزمون دکتری

اولویت جذب هیات علمی [2]

اولویت جذب هیات علمی در دانشگاه های دولتی و غیرانتفاعی

طبق اعلام رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی [3] وزارت علوم جذب اعضای هیئت علمی برای دانشگاه های دولتی و غیرانتفاعی بدون تغییر است. پس از اعلام نیاز دانشگاه‌، اداره کل بورس سازمان امور دانشجویان افراد نیاز رو بررسی و بعد از طی مراحلی،جذب خواهیم کرد.

لیست اعلام نیاز جذب اعضای هیات علمی [4]

نسبت دانشجو به استاد این نسبت الان 24 به 1 است. باید برای رسیدن به ایده‌آل آن که 13به 1 در سطح بین المللی است تلاش کنیم.

رشد ۱۷ برابری اعضای هیات علمی خانم ها [5]

 

فرآیند رسیدگی دانشگاه ها 

فرایند رسیدگی دانشگاه ها به درخواست مقاضیان جذب نیز قرار بود از ۷ مهر آغاز و تا ۷ دی ادامه داشته باشد. با توجه به تمدید ثبت نام فرایند رسیدگی دانشگاه ها نیز بعد از ۱۰ مهر ماه آغاز می شود. براساس جدول زمانی منتشر شده، فرایند تایید نهایی مرکز جذب از ۸ دی آغاز و تا ۲۳ بهمن ادامه خواهد داشت.

انتشار جدول زمانی فراخوان جذب هیات علمی  [6]

فرایندهای اولویت جذب هیات علمی از طریق سامانه جامع جذب اعضای هیات علمی صورت می گیرد.

شروع ثبت نام فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه آزاد [7]

موارد غیرقانون دانشگاه ها در جذب هیات علمی

محمدرضا رضوان طلب درباره پذیرش عضو هیات علمی خارج از روند جذب وزارت علوم گفت: به هیچ عنوان خارج از روند جذب، فردی به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه ها پذیرش نمی شود. دانشگاه ها برخی مواقع قراردادهای داخلی منعقد می کنند. برروی این قراردادها اسامی ساختگی مانند قرارداد مشروط، پیمانی مشروط، همکار علمی و همیار علمی قرار می دهند که این اسامی اصلا سندیتی ندارد. اعضای هیات علمی بعد از طی فراخوان جذب، اول به صورت پیمانی، پذیرش شده سپس به صورت رسمی آزمایشی تغییر وضعیت داده میشوند.

شهریه دوره دکتری دانشگاه های غیرانتفاعی [8]

شرایط جذب هیأت علمی وزارت علوم

شرایط عمومی

برای شرایط عمومی داوطلبان جذب هیات علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شرایطی همچون تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران و عدم کسب یا تغییر تابعیت مضاعف در طول خدمت، داشتن سلامت و توانایی جسمی و روانی متناسب با خدمت مورد نظر، عدم اعتیاد و اشتهار به خرید و فروش مواد مخدر، مشروبات الکلی و امثال آن، نداشتن سابقه کیفری موثر، تعهد به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و اعتقاد به ولایت فقیه، داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای آقایان، عدم محرومیت از خدمات دولتی به صورت دائم بر اساس رای قطعی صادر شده از سوی مراجع مربوطه، اعتقاد به دین اسلام یا یکی از ادیان شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، عدم سابقه عضویت یا وابستگی به گروه های سیاسی مخالف با نظام اسلامی ایران، داشتن حداکثر سن ۳۰ سال تمام برای دارندگان مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد، دکتری حرفه ای گروه پزشکی و سطح سه حوزوی، داشتن حداکثر سن ۴۵ سال تمام برای دارندگان مدرک تحصیلی دکتری تخصصی و سطح چهار حوزوی و عدم اشتهار به فسق و فجور و اعمال و رفتار خلاف اخلاق و شئون شغلی آمده است.(تفاوت دکتری وزارت علوم و وزارت بهداشت [9])

مطلب پیشنهادی :  تمدید انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد اسلامی سال ۱۴۰۳
[10]

شرایط اختصاصی

برای شرایط اختصاصی هم آشنایی کافی با یک زبان خارجی برای داوطلبان خدمت در مرتبه مربی و تسلط کافی به یک زبان خارجی (بررسی انواع مدارک زبان [11]) برای متقاضیان خدمت در مرتبه استادیار، دارا بودن مدرک تحصیلی دکتری تخصصی یا سطح چهار حوزوی با رساله حقیقی برای تمامی رشته های دانشگاهی غیر از گروه پزشکی یا داشتن گواهینامه تخصصی در گروه پزشکی برای داوطلبان خدمت در مرتبه استادیار و داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و یا سطح سه حوزوی در رشته تخصصی مربوطه برای تمامی رشته های دانشگاهی غیر از گروه پزشکی و دارا بودن درجه دکتری حرفه ای در گروه پزشکی برای متقاضیان خدمت در مرتبه مربی درنظر گرفته شده است.

جزئیات نحوه همکاری اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد [12]

حداقل مدرک تحصیلی برای جذب در هیات علمی دانشگاه‌های کشور کارشناسی ارشد است، افرادی که مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و دکترا دارند، می‌توانند در این فراخوان شرکت کنند، البته جذب با مدرک کارشناسی ارشد محدود و فقط برای رشته‌های خاص است.

دارندگان مدرک دکتری باید زیر ۴۵ سال سن برای ثبت‌نام در سامانه جذب هیات علمی [13] داشته باشند ضمن اینکه باید بین رشته تحصیلی متقاضیان جذب در هیات علمی و رشته‌های مورد نیاز دانشگاه‌ها همخوانی وجود داشته باشد. انتخاب اعضای هیات علمی از بین متقاضیان جذب با توجه به اطلاعاتی است که در سامانه جذب بارگذاری می‌شود و این انتخاب با توجه به سوابق تحصیلی، آموزشی و پژوهشی افراد است. یعنی هرچه سوابق بهتر و بیشتر باشد، شانس پذیرش هم به همان نسبت افزایش می‌یابد.

سرفصلهای آزمون دکتری

سرفصل های آزمون دکتری گروه علوم انسانی [14]

سرفصلهای آزمون دکتری مجموعه فنی و مهندسی [15]

سرفصلهای آزمون دکتری علوم پایه [16]

سرفصلهای آزمون دکتری کشاورزی و منابع طبیعی [17]

سرفصلهای آزمون دکتری زبان [18]

سرفصلهای آزمون دکتری هنر [19]

سامانه مشاوره تخصصی ازمون دکتری www.phdphd.org [20]

 

 

مشاوره برای آزمون دکتری [21]

برای مشاوره اینجا بزنید [21]

خدمات کنکور دکتری [22] 
معرفی موسسات آموزشی آزمون دکتری [23]