- پایگاه خبری آزمون دکتری - https://phdphd.org -

فرصت شغلی دکتری چوب چگونه خواهد بود ؟

منابع آزمون دکتری

فرصت شغلی دکتری چوب

فرصت شغلی دکتری چوب چگونه خواهد بود ؟ 

نیروی انسانی زیربنای توسعه فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی هر جامعه را تشکیل می‌دهد. به همین جهت، تربیت انسانهای کاردان، آگاه، دانا، توانا و متناسب با تقاضای بازار کار در صدر وظایف و اهداف مراکز تربیتی، حرفه‌ای و علمی، به‌ویژه نظام آموزش‌عالی در کلیه کشورها اعم از توسعه‌یافته و یا در حال توسعه قرار می‌گیرد.بررسی مسایل اشتغال به میزان زیادی نیازمند بررسی مسایل آموزشی در جوامع می باشد، (رفع ممنوعیت اشتغال دانشجویان دکتری در ساعات غیر تحصیلی [2]) مسأله تعیین سیستم آموزشی کشورها نیز همچون انتخاب نوع تکنولوژی و سایر برنامه ریزی های اقتصادی باید در قالب نظام سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و بر اساس شرایط حاکم بر کشورهای در حال توسعه بنا شود. به نظر می‌رسد که در صنعت کشور و به ویژه در صنایع چوب و کاغذ نیروی انسانی متخصص و ماهر آنچنان که شایسته است مورد استفاده قرار نگرفته اند و  از طرفی بهره وری پایدار و خلاقیت و نوآوری در گرو کار آفرینی و نیروی انسانی کارآمد و اثر بخش و هوشمند و متعهد است. بنابراین هدف از این تحقیق شناسایی مشکلات صنایع چوب کشور بویژه نیروی انسانی ماهر و متخصص و ارائه راهکارهای مناسب برای حل آن می‌باشد.

هدف این رشته تربیت کارشناسانی است که با کسب مهارت و دانش های لازم، با انواع چوب و خواص آن، ساختمان و درجه بندی چوب و کاغذ، اقتصاد چوب، کاربردهای آن در صنعت و نحوه نگهداری و حفاظت از آن آشنا می شوند و می توانند معلومات و دانسته های خود را، در جهت بهبود بهره وری از منابع چوب و کاغذ به کار گیرند.

توانایی : این گرایش به مراحل رویش و تولید چوب و فرآوری چوب می پردازد. پس داوطلب باید به دروسی مثل زیست شناسی گیاهی، فیزیک و شیمی علاقه مند باشد. داشتن روحیه تحقق و جستجو در این رشته نقش موثری در پیشرفت دانشجویان دارد.

برخی دروس تخصصی : سازه های چوبی ، بازار چوب ، چوب بری ، تشریح و تشخیص چوب ، تخته فیبر

گرایش‌ها(در مقطع کارشناسی) : این رشته در مقطع کارشناسی فاقد گرایش می باشد

گرایش‌ها(در مقطع کارشناسی ارشد) : مهندسی صنایع چوب – مهندسی فرآورده های چند سازه چوب –مهندسی حفاظت و اصلاح چوب – مهندسی بیولوژی و آناتومی چوب- صنایع خمیر وکاغذ

گرایش‌ها(در مقطع دکترا) : امکان ادامه تحصیل در مقطع دکتری وجود دارد.

موقعیت شغلی : فارغ التحصیل گرایش چوب و کاغذ، می تواند در اجرای امور پژوهشی در صنایع چوب و کاغذ و قبول مسئولیت مدیر فنی در بخش دولتی و خصوصی مجتمع های چوب و کاغذ، با سازمان های مربوطه، مشارکت فعالی داشته باشد.

کارخانه های کاغذسازی و مقواسازی، وزارت صنایع و کارخانه های صنایع چوب و تولید مبلمان، میز و صندلی از دیگر مراکزی هستند که فارغ التحصیلان می توانند در آن جا مشغول به کار شوند.

 www.phdphd.org [3]

مشاوره برای آزمون دکتری [4]

برای مشاوره اینجا بزنید [4]

خدمات کنکور دکتری [5] 
معرفی موسسات آموزشی آزمون دکتری [6]