کد خبر: 67817

تاریخ بروزرسانی : 1402/06/14

فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه یاسوج

منابع آزمون دکتری

جذب هیات علمی دانشگاه یاسوج

فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه یاسوج

به گزارش پایگاه خبری آزمون دکتری ، به اطلاع متقاضیان فراخوان جذب هیات علمی فراخوان آبان سال 1401 می رساند با در دست داشتن مدارک لازم در روز تعیین شده مراجعه نمائید. متقاضیان دیگر رشته ها  که هنوز  نام و رشته شان درج نشده  بعد از هماهنگی های لازم از طریق همین صفحه اطلاع رسانی خواهد شد.

📢 مدارک لازم جهت روز مصاحبه

📢 فرم شماره الف

📢 فرم 1-2-2 کارگروه توانایی علمی

تاریخ و نحوه ی ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری دانشگاه یاسوج

1- متقاضیان رشته حقوق خصوصی

2- متقاضیان رشته جامعه شناسی

3- متقاضیان رشته علوم اقتصادی

4- مدیریت – روز دوشنبه 1402/3/8

5- مهندسی کامپیوتر – روز چهارشنبه 1402/3/10

6- مهندسی برق  –  روز دوشنبه  1402/3/8

7- مهندسی شیمی – انرژی – روز سه شنبه 1402/3/9

8- مهندسی معماری – روز سه شنبه 1402/3/16

9- مهندسی عمران – روز چهارشنبه 1402/3/17

 

مکان برگزاری مصاحبه های جذب هیات علمی دانشگاه یاسوج در سازمان مرکزی دانشگاه به آدرس ذیل می باشد :

     یاسوج خیایان پاسداران، جنب هتل جهانگردی، سازمان مدیریت دانشگاه، حوزه ریاست، دبیرخانه هیات  اجرایی حذب

دانشگاه یاسوج (Yasouj University)، یک دانشگاه دولتی در شهر یاسوج است که بزرگ‌ترین مرکز آموزش عالی در استان کهگیلویه و بویراحمد محسوب می شود. این دانشگاه هم‌اکنون دارای ۵ دانشکده و ۲ پردیس می‌باشد.
این دانشگاه در سال ۱۳۶۲ فعالیت خود را تحت نام آموزشکده فنی وابسته به دانشگاه شیراز با پذیرش دانشجو در دو رشته عمران روستایی و مکانیک(گرایش جوشکاری) در مقطع کاردانی آغاز کرد.
تا سال ۱۳۷۱ سالانه ۱۰۰ نفر دانشجو در این آموزشکده پذیرش می‌شدند که مجموع آمار دانشجویان هر سال تحصیلی حدود ۲۵۰ نفر بوده‌است و هر سال حدود ۷۰ نفر فارغ‌التحصیل داشته‌است که مجموعاً تا سال ۱۳۷۱ حدود ۶۰۰ نفر فارغ‌التحصیل گردیده‌اند. از سال ۱۳۷۲ این آموزشکده با اضافه شدن آموزشکده کشاورزی تبدیل به مجتمع آموزش عالی یاسوج وابسته به دانشگاه شیراز گردید و در سال ۱۳۷۳ در رشته‌های کاردانی مکانیک گرایش تأسیسات آبرسانی و گاز رسانی و عمران گرایش زیرسازی راه پذیرش دانشجو صورت گرفت.
پس از آن در سال ۱۳۷۴ تبدیل وضعیت این مجتمع به دانشگاه در شورای گسترش آموزش عالی مورد موافقت اصولی قرار گرفت و سرانجام در سال ۱۳۷۵ این مجتمع فعالیت خود را به‌طور مستقل از دانشگاه شیراز ادامه داد. سپس به منظور رشد، تعالی و توسعه آموزش عالی در منطقه واستان تلاش‌های فراوانی صورت گرفت تا اینکه در تاریخ ۱ خرداد ۱۳۷۸ تبدیل وضعیت قطعی مجتمع آموزش عالی به تصویب رسید و سرانجام در خردادماه ۱۳۷۹ به وسیلهٔ وزیر وقت علوم، تحقیقات و فناوری رسماً به دانشگاه یاسوج ارتقا یافت.
پس از تبدیل وضعیت، دانشگاه یاسوج با سه دانشکده علوم پایه، فنی و مهندسی، و کشاورزی، چند گروه آموزشی و یک واحد دبیرستان و مرکز پیش دانشگاهی وابسته به دانشگاه به فعالیت علمی، تحقیقاتی و آموزشی خود ادامه داد و هم‌اکنون این دانشگاه با شش دانشکده (فنی و مهندسی-علوم انسانی-کشاورزی-علوم پایه-صنعت نفت گچساران-صنعت و معدن چرام) و سه پژوهشکده منابع طبیعی و محیط زیست – گیاهان دارویی و اسانس دار و مطالعات اجتماعی و زبان شناختی بومی و یک دبیرستان و مرکز پیش دانشگاهی وابسته به دانشگاه، ۲۲ گروه آموزشی (۵۰ کدرشته تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی در سه دوره روزانه، نوبت دوم و نیمه حضوری و ۱۲۰کدرشته کارشناسی ارشد و ۴۰کدرشته دکتری با تعداد بالغ بر ۶۰۰۰ دانشجو در راستای اهداف برنامه‌ریزی شده به فعالیت خود ادامه می‌دهد.
در سال ۱۳۹۰ رشتهٔ ریزکرم‌شناسی یا نمادشناسی در مقطع کارشناسی ارشد برای نخستین بار در ایران و خاورمیانه توسط دکتر محمد عبداللهی استاد گروه گیاه پزشکی در دانشگاه یاسوج راه اندازی گردید و نخستین دانش‌آموخته این رشته در سال ۱۳۹۲ فارغ‌التحصیل شد.

مطلب پیشنهادی :  فراخوان پذیرش دکتری بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه شیراز 1403
مشاوره برای آزمون دکتری

برای مشاوره اینجا بزنید

خدمات کنکور دکتری 
معرفی موسسات آموزشی آزمون دکتری
0 0 رای ها
امتیاز بدهید
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا با ما در میان بگذارید.x