کد خبر: 67832

تاریخ بروزرسانی : 1402/05/18

7 فرایند پذیرش بدون آزمون دانشجو به شیوه استاد محور

منابع آزمون دکتری

۷ فرایند پذیرش بدون آزمون دانشجو به شیوه استاد محور

7 فرایند پذیرش بدون آزمون دانشجو به شیوه استاد محور

به گزارش پایگاه خبری آزمون دکتری ، 7 فرایند پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دوره کارشناسی ارشد و دکتری (Ph.D ) به شیوه استاد محور در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ اعلام شد.

دانشگاه تهران اعلام کرد؛ در اجرای سیاست های هدایت وحمایت از دانشجویان برتر برای ورود به دوره کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی با استناد به آیین نامه های شورای هدایت استعداد درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبات شورای آموزشی دانشگاه، برای سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ در چارچوب نظام آموزش عالی و به منظور انجام پژوهش های مورد نیاز کشور در کلیه رشته هایی که از طریق آزمون سراسری پذیرش دانشجو دارد به صورت مازاد برظرفیت و بنا به تقاضای اساتید راهنما با رعایت کامل مقررات مربوط دانشجو می پذیرد.

مجموع ظرفیت پذیرش دانشجوی دوره برای هر استاد متقاضی برابر با تعداد مجاز پذیرش دانشجو به روال معمول، با مرتبه استاد تمام در هر مقطع حداکثر ۲ نفر، برای دانشیار در هر مقطع یک نفر و برای استادیار با شرایط مندرج در آئین نامه در هر مقطع یک نفر است. همچنین این دانشجویان به صورت مازاد بر ظرفیت دوره پذیرش خواهند شد.

فرآیند پذیرش بدون آزمون دانشجو به شیوه استاد محور

۱ -استاد با مراجعه به سامانه نان (nan.ac)اقدام به بررسی اولویت های ثبت شده در سامانه مذکور می نماید و پس ازانتخاب اولویت ها تاییدیه های لازم را از آن سامانه اخذ کند.

۲ -پس از تایید اولویت ها در سامانه نان، استاد مربوطه نسبت به اخذ تایید معاونت پژوهشی دانشگاه اقدام می نماید.

۳ -استاد  مربوطه با کمک معاونت آموزشی واحد خود نسبت به اطلاع رسانی به متقاضیان اقدام نموده و مدارک آنها را بررسی می کند.

۴ -تاییدیه سامانه “نان” و معاونت پژوهشی دانشگاه به انضمام مدارک متقاضیان مورد تایید استاد و رشته و مقطع تحصیلی مورد پذیرش توسط استاد به معاونت آموزشی واحد آموزشی ارسال می شود.

۵ -معاونت آموزشی واحدها پس از بررسی شرایط و مدارک متقاضیان معرفی شده از سوی استاد (احراز شرایط استعداد درخشان) شرایط استاد (احراز شرایط پذیرش) و رشته های معرفی شده، در صورت تایید؛ مراتب را به معاونت آموزشی دانشگاه (دفتر استعداد درخشان) ارسال نمایند.

۶ -بررسی نهایی توسط دفتر استعداد درخشان دانشگاه صورت خواهد گرفت و در صورت تایید نسبت به ثبت نام اولیه متقاضیان و درج نام او در پرتال سازمان سنجش اقدام خواهد شد.

۷ -زمان شروع به تحصیل دانشجو پس از اعلام رسمی قبولی داوطلب توسط معاونت آموزشی دانشگاه خواهد بود.

۷ فرایند پذیرش بدون آزمون دانشجو به شیوه استاد محور

سایر نکات

۱-۷ پذیرش از طریق این شیوه نامه در دانشکده های مجری دوره های روزانه به صورت رایگان و در پردیس های اقماری با پرداخت شهریه مصوب دانشگاه خواهد بود.

۲-۷ دانشجوی پذیرفته شده نباید رابطه سببی و نسبی با استاد میزبان داشته باشد و در صورت احراز تخلف؛ مطابق مقررات اقدام خواهد شد.

۳-۷ طول مدت تحصیل و ضوابط این دوره بر اساس آئین نامه های آموزشی وزارت متبوع و مصوبات شورای آموزشی دانشگاه در سایر دوره های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی می باشد.

 زمان اجرا در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

الف: اعلام اساتید( تاییدیه سایت نان+ معاونت پژوهشی دانشگاه + احراز شرایط دانشجو) حداکثر تا ۱۵ تیرماه سال ۱۴۰۲ به معاونت آموزشی واحد

ب: ارسال مستندات توسط معاونت آموزشی واحد به دفتر استعداد درخشان تا پایان تیرماه سال ۱۴۰۲ (پذیرش استعداد درخشان دکتری به شیوه استاد محور دانشگاه تهران سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲)

ضروری است متقاضیان در صورت احراز شرایط (طبق شیوه نامه) نسبت به مکاتبه با اساتید دانشگاه تهران از طریق پست الکترونیکی مندرج در وبگاه دانشکدگان/دانشکده/ ‏‬ مرکز/مؤسسه و‏‬ پردیس‌های اقماری و یا جلسات حضوری نسبت به ارائه مدارک و ثبت درخواست اقدام کنند و زمان اجرای این فرآیند تا ۱۵ تیر ماه جاری خواهد بود.

دانشگاه تهران همچنین اعلام کرده است که پذیرش نهایی متقاضیان منوط به تأیید سامانه نظام ایده ها و نیازها (نان) و سازمان سنجش آموزش کشور است.

مطلب پیشنهادی :  پذیرش ۵۳ درصد به روش دکتری استاد محور

طرح استاد محوری یا پذیرش بدون آزمون در سامانه نان

استاد محوری یک طرح نوین برای کاربردی نمودن پارساهای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و رفع مشکلات جامعه است. پایه این طرح براساس پژوهش بنا شده و برای انجام آن به افراد متخصص و دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیاز است. با توجه به رسالت نظام ایده ها و نیازها در جهت سوق دادن پارساها به سوی نیازهای کشور، در این شیوه استاد راهنمای میزبان طرحی را برای رفع نیازهای جامعه از سامانه نظام ایده ها و نیازها(نان) انتخاب و با کمک دانشجویان موفق و برتر اقدام به انجام آن می‌کند. در واقع اعضای هیئت علمی دانشگاهها در صورتی که طرح‌ها و ایده‌هایی داشته باشند که نیازها و مشکلات جامعه را رفع نماید؛ باید پس از انتخاب یا در صورت عدم وجود نیاز در سامانه نان، درخواست ثبت آن در سامانه براساس ظرفیت تعیین شده از سوی دانشگاه برای تحصیلات تکمیلی، دانشجویان استعدادهای درخشان را برای انجام طرحهای علمی و پژوهشی خود انتخاب نمایند. طرح استاد محوری متعلق به دانشگاه خاصی نبوده و همه دانشگاه‌های کشور از این طرح استفاده می‌کنند. پذیرش بدون آزمون و سهمیه استعدادهای درخشان جز سهمیه‌های اضافه به شمار می‌رود و به همین دلیل جزئی از سهمیه کنکور نیست. این طرح از آنجا که توسط افراد تحصیلکرده و با دانش انجام می‌شود؛ قطعاً تاثیر بسزایی در رفع نیازها و رشد جامعه و همچنین بالا بردن سطح رضایتمندی افراد از زندگی را دارد.

پرسش های متداول

🔴 راه ارتباطی با دبیرخانه نان چگونه است؟
🟩 در صورت وجود هرگونه سوال یا ابهام می تواند با آدرس info@nan.ac با دبیرخانه نان ارتباط برقرار نمایید.

🔴 چگونه در ثبت نیاز از تعریف پارسا (پایان نامه یا رساله) متناسب با نیاز خود می توان حمایت کرد؟
🟩 در فرآیند ثبت نیاز، بخش جزییات بیشتر میتوان پارسا را به عنوان خروجی موردانتظار انتخاب کرد. با انتخاب گزینه پارسا، جزییات بیشتری درباره وضعیت پارسا مورد قبول از کاربر پرسیده خواهد شد.

🔴 چگونه در ثبت ایده میتوانم ایده خود را که در قالب پارسا می باشد ثبت کنم؟

🟩 در نسخه فعلی سامانه، تنها ثبت ایده در راستای نیازهای اعلام شده امکان پذیر می باشد. از این رو در فرآیند ثبت ایده، باید نخست نیاز متناسب را انتخاب کرد و در بخش جزییات ثبت ایده می توان نوع خروجی پارسا را انتخاب کرد. با انتخاب گزینه پارسا، جزییات بیشتر درباره وضعیت پارسا قابل ثبت می باشد.

🔴 شروط خاتمه انجام کار پژوهش در راستای نیاز چیست؟
🟩 نظارت و ارزیابی گزارش نهایی طبق قرارداد مورد توافق طرفین، توسط کارگزاران انجام می شود. شرایط خاتمه طرح براساس ارائه گزارش قرارداد مورد توافق طرفین ایده پرداز و نیاز پرداز انجام می گردد و گزارش پایانی طرح توسط کارگزاران به متقاضیان طبق قرارداد مورد توافق طرفین ایده پرداز و نیاز پرداز انجام می شود. نظارت و ارزیابی و بررسی گزارش پایانی طرح توسط شورای پژوهشی دانشکده و دانشگاه یا واحد متناظر آن در وزارتخانه ها انجام می شود.
دبیرخانه نان
 نام کارشناس: آرزو صیادی
 تلفن: 36468114(071)
 پست الکترونیک : info@nan.ac
 نشانی : شیراز، بلوار جمهوری اسلامی، خیابان جام جم، موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام کد پستی: 71946-94173
 ساعات پاسخگویی: شنبه تا چهارشنبه 08:00 تا 12:00 و از 13:00 تا 16:00
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
 تلفن: 82233473(021)
 دورنگار: 82231000(021)
 پست الکترونیک: info@msrt.ir
 وبسایت : https://www.msrt.ir
 نشانی : تهران، شهرک قدس، میدان صنعت، بلوار خوردین، خیابان هرمزان، نبش خیابان پیروزان جنوبی، ساختمان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری. کد پستی: 14666-64891
مشاوره برای آزمون دکتری

برای مشاوره اینجا بزنید

خدمات کنکور دکتری 
معرفی موسسات آموزشی آزمون دکتری
0 0 رای ها
امتیاز بدهید
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا با ما در میان بگذارید.x