کد خبر: 75730

تاریخ بروزرسانی : 1402/10/16

۱۸ هزار دانشجوی دکتری جوان انقلابی جایگزین اساتید حق‌التدریس‌ شدند

منابع آزمون دکتری

 

۱۸ هزار دانشجوی دکتری جوان انقلابی جایگزین اساتید حق‌التدریس‌ شدند + رئیس-دانشگاه-آزاد-اسلامی-دکتر-طهرانچی

۱۸ هزار دانشجوی دکتری جوان انقلابی جایگزین اساتید حق‌التدریس‌ شدند

به گزارش پایگاه خبری آزمون دکتری ، به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، نشست صمیمانه محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با دانشجویان و نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت روز دانشجو با حضور جمعی از اعضای تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد ساری برگزار شد.
طهرانچی در این نشست، با گرامی‌داشت یاد شهدای ۱۶ آذر و تبریک روز دانشجو گفت: ۱۶ آذر نماد جان‌فشانی و شهادت در راه مقابله با زیاده‌خواهی آمریکا در دانشگاه، علاوه بر میدان سیاست بود. این استکبارستیزی آنچنان در انقلاب اسلامی نهادینه شد که تسخیر لانه جاسوسی، انقلاب دوم نام گرفت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه خوشحالم که در این جلسه دانشجویان با تیزبینی و دقت نظر برای آینده دانشگاه سخن گفتند، اظهار داشت: نگاه جامع دانشجویان برای ما افتخارآفرین است. متأسفانه برخی قصد دارند اخبار مثبت و پیشرفت های دانشگاه آزاد اسلامی در راستای نیل به اهداف خود را کتمان کنند.
وی با اشاره به حضور معاون اول رئیس‌جمهور در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: وی با حضوری سه ساعته‌ در دانشگاه آزاد اسلامی، از نزدیک در جریان تحولات دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت.
دانشگاه آزاد اسلامی به منظور پرورش استعدادهای هنری، یک باشگاه هنر و ادبیات را راه اندازی کرده است
طهرانچی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به منظور پرورش استعدادهای هنری، یک باشگاه هنر و ادبیات را راه اندازی کرده است، گفت: این باشگاه موظف است از تمامی دانشجویان حمایت کند چرا که دانشگاه تنها محلی برای تحصیل نیست بلکه محل تعلیم و تربیت اسلامی نیز است. در حقیقت دانشگاه محلی برای زیست اجتماعی دانشجویان خود است.

دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد وام شهریه بدون بهره می‌گیرند

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه ایده‌های خوب برای به نتیجه رسیدن نیازمند زمان هستند، اظهار داشت: موضوع مهم در این زمینه این است که ایده‌پرداز در برابر مشکلات تسلیم نشود. دانشگاه آزاد اسلامی در این راستا دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی را راه اندازی کرده و امسال برای اولین بار دانشجویان مهارت‌یار شناخته شدند.
وی ادامه داد: یکی از ثمرات طرح‌های دستیار آموزشی و اعضای هیأت علمی وابسته که از ابتدای فروردین مورد تاکید ما بود، گسترش فضای انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی است. دانشگاه مقرر کرد تا تعداد اعضای هیات علمی وابسته برابر با ظرفیت دانشجویان تحصیلات تکمیلی باشد. ما «وَیل لِّلمُطَفِّفِینَ» را برای خود مقرر کردیم تا دانشگاه به دانشجو کم‌فروشی نکند.

۱۸ هزار دانشجوی دکتری جوان انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی جایگزین اساتید حق‌التدیس‌ شدند

طهرانچی با بیان اینکه ۱۸هزار دانشجوی دکتری جوان انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی جایگزین اساتید حق‌التدیس‌ شدند، گفت: فضای انقلابی با جذب استاد جوان ممکن می‌شود؛ لذا طرح‌های دستیار آموزشی و هیأت علمی وابسته یک جهش در گسترش فضای انقلابی دانشگاه محسوب می‌شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به پرسش یکی از دانشجویان درباره میزان اتکای دانشگاه به شهریه گفت: تکیه اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی به شهریه دانشجویی از بیش از ۸۰ درصد در گذشته، امروز به ۵۲ درصد رسیده است. شهریه یک نیمسال تحصیلی در دانشگاه با شهریه یک مدرسه یکسان است. ما رویکرد فشار شهریه‌ای بر دانشجو را سرلوحه کار خود قرار نداده‌ایم. همچنین همزمان با بزرگ‌سازی اقتصاد دانشگاه، درحال کاهش سهم شهریه از درآمدهای خود هستیم.

هزینه های انصراف در دانشگاه آزاد چقدر است؟

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به نظر دانشجویان خود بهای زیادی می‌دهد. ما نه به صورت نمایشی بلکه کاملاً با تکیه بر خواست دانشجویان، دانشگاه را مدیریت می‌کنیم. دانشگاه آزاد اسلامی درواقع پلی برای حرکت دانشجویان به سمت تعالی است. ما نقشی جز این برای خود قائل نیستیم و از اوج‌گیری دانشجو لذت می‌بریم.

حضور ۱۶۴ تشکل دانشجویی فعال در دانشگاه آزاد اسلامی

فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در ابتدای این نشست با بیان اینکه ۱۶ آذر فرصتی برای درک وقایع این تاریخ است، گفت: دشمنی با استکبار تنها مربوط به جمهوری اسلامی نیست بلکه هرکس که ذره‌ای استقلال‌طلبی داشته باشد، با آمریکا دشمن است.
وی تأکید کرد: ۱۸هزار دانشجوی دکتری جوان انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی جایگزین اساتید حق‌التدیس‌ شدند؛ فرصت‌ها به سرعت درحال گذر است و دانشجویان لازم است با درک ارزش دوران دانشجویی، قدر خود و این ایام را بدانند.
جهان‌بین با بیان اینکه در سال ۱۳۹۹ تعداد ۴۴ تشکل استادی فعال در دانشگاه آزاد اسلامی وجود داشت، گفت: این عدد امروز به ۹۸ تشکل استادی فعال رسیده است. همچنین ۸۴ تشکل دانشجویی فعال سال ۱۳۹۹ هم‌اکنون به عدد ۱۶۴ تشکل دانشجویی فعال رسیده است.
معاون فرهنگی دانشجویی با اشاره به برخی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه تصریح کرد: در این راستا ۷ هزار دانشجو در سال ۱۴۰۱ و ۱۵ هزار دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۴۰۲ به اردوهای راهیان نور فرستاده شدند.

مطلب پیشنهادی :  سری چهارم اصلاحات دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون ورودی دکتری 1403

اتفاق عجیب برای دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد

درخواست افزایش بودجه فرهنگی و تخصیص تخفیف شهریه برای فعالان دانشجویی

در ادامه این نشست، جمعی از نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه نظرات و مطالبات خود پرداختند.
سحر قادری نماینده کانون‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و دانشجوی واحد خوراسگان با اشاره به فعالیت ۳۰ کانون فرهنگی دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان، گفت: هرکدام از این کانون ها مطابق با استعدادها و ظرفیت‌های خود مشغول فعالیتند تا سبب ارتقای سطح فرهنگی دانشجویان شوند. به عنوان نمونه؛ کانون رادیو باران واحد خوراسگان یکی از کانون‌های برتر در حوزه اجرا و گویندگی است که زمینه فعالیت افراد علاقه‌مند به این حوزه را ایجاد کرده است.
قادری درخواست خود مبنی بر تخصیص امتیازاتی برای کانون‌های دانشجویی و افزایش بودجه فرهنگی و تخصیص تخفیف شهریه برای فعالان دانشجویی را مطرح کرد.
وی همچنین از طهرانچی خواست برای حضور در مراسم اختتامیه جشنواره رشد که بهمن ماه سال جاری در واحد اصفهان برگزار خواهد شد، حضور یابد.
در ادامه، محمدامین دامیار نماینده نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و عضو هیات نظارت بر نشریات دانشجویی این دانشگاه به ارائه برخی مسائل و پیشنهادات در زمینه فرهنگی بخصوص حوزه نشریات در دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و گفت: در بخش فرهنگی، فعالان فرهنگی برای دستیابی به دو آرمان مقام معظم رهبری نیازمند اختیارات و آموزش لازم هستند.
سیدمهدی حسینی، نماینده دفاتر استانی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران، دیگر سخنران این مراسم بود که با اشاره به چرخش‌های تحول‌آفرین دانشگاه آزاد اسلامی گفت: یکی از موضوعات مهم در چرخش های تحولی، موضوع فناوری است که در دانشگاه آزاد اسلامی با استفاده درست از ظرفیت در کنار نیروی انسانی متخصص و متعهــد، به نتایج قابل قبولی رسیده است.
وی ادامه داد: به عنوان مثال در این زمینه در استان اصفهان با حضور افراد و نیروهای انسانی موثر، حرکت موفق منجر به تولید بذر هیبریدی برای اولین بار در منطقه صورت گرفت. در رفسنجان و گل گهر نیز با تکیه بر همین اصل، شاهد موفقیت بودیم.

دانشجویان مقطع دکتری خواستار دریافت حقوق شدند

مشکلات و نیازهای خوابگاه، کارگاه، آزمایشگاه نیازمند بررسی و حل است

آدی‌گوزل‌زاده نماینده اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان به عنوان سخنران بعدی با اشاره به اینکه تشکل‌های اسلامی خصوصاً اتحادیه انجمن‌های اسلامی طی بیش از ۴۰ سال گذشته به عنوان بزرگ‌ترین تشکل‌ دانشجویی ایفای نقش کرده است. نیازهای خوابگاه، کارگاه، آزمایشگاه با مشکلاتی روبروست که نیازمند بررسی و حل است.
وی ادامه داد: مشکل اصلی ما در کارهای تشکیلاتی، عدم تأمین مالی است. وقتی دشمن جریان نفوذ و جریان رسانه‌ای قدرتمندی دارد، ما نیز نیازمند تجهیز و تامین مالی بیشتری هستیم که راه‌حل آن حمایت مالی متمرکز از تشکل‌ها توسط اداره تشکل‌هاست.
محمدرضا قاسمی نماینده هیأت دانشجویی در ادامه این نشست اظهار کرد: در آستانه‌ چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، در حال تلاش برای تشکیل تمدن نوین اسلامی و ظهور حضرت حجت عج هستیم. یکی از مولفه‌های پیشرفت، پرورش جوان مومن انقلابی است. رهبر انقلاب هیأت را محل تربیت چنین جوانی می‌دانند. اکنون در هجوم حملات دشمن، نیازمند نگاه تشکیلاتی به هیأت دانشجویی در معاونت فرهنگی دانشجویی هستیم.
نماینده گروه‌های جهادی دانشگاه آزاد اسلامی نیز اردوهای جهادی را ترکیبی زیبا از دو مفهوم هجرت و جهاد دانست و عنوان کرد: دانشجو با لمس مظلومیت و چشیدن طعم محرومیت، روحیه عدالت‌طلبی را در خود تقویت می‌کند. در گذشته، اردوهای جهادی صرفاً به ایام تابستان خلاصه می‌شد درحالی که امروز فرصت حضور در اردوهای جهادی در طول نیمسال‌های تحصیلی بوجود آمده است.
در ادامه، عرفان جلیلی نماینده تشکل‌های منفرد دانشگاه آزاد اسلامی گفت: یکی از راهکارهای ارتقای هر نهادی استفاده از نظرات مردمی و در دانشگاه‌ها، نظرات دانشجویی است؛ به همین منظور پیشنهاد می‌شود به صورت مداوم از نظرات تشکل‌های دانشجویی درباره فعالیت‌ مسولان دانشگاهی استفاده و کارنامه‌ای نیز بر همین اساس برای مسولان دانشگاهی تهیه شود.
وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از ثمرات انقلاب اسلامی است که در تربیت نیروی انسانی و تولید شغل در جامعه موثر بوده است.

شرایط تحصیل همزمان در دو رشته یا مقطع در دانشگاه آزاد اسلامی

سرفصلهای آزمون دکتری

سرفصل های آزمون دکتری گروه علوم انسانی

سرفصلهای آزمون دکتری مجموعه فنی و مهندسی

سرفصلهای آزمون دکتری علوم پایه

سرفصلهای آزمون دکتری کشاورزی و منابع طبیعی

سرفصلهای آزمون دکتری زبان

سرفصلهای آزمون دکتری هنر

مشاوره برای آزمون دکتری

برای مشاوره اینجا بزنید

خدمات کنکور دکتری 
معرفی موسسات آموزشی آزمون دکتری
5 1 رای
امتیاز بدهید
guest
21 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
محمد
میهمان
محمد
21 آذر ، 1402

توهین و تحقیر دانشکده ها، توضیح یکطرفه و بک جانبه و سوگیری برای چه منظوری است،
هدفتان تخریب جایگاه هیات علمی و دانشکده هاست!!!
این یک طرفه به قاضی رفتن ها چه معنی دارد،
چه هدفی را دنبال میکنید،
ناامید کردن مردم و سیاه نمایی خیانت به مملکت و جایگاه علم است

ناشناس
میهمان
ناشناس
19 آذر ، 1402

من خودم 8سال حق التدریس بودم و 7 ترم آخر رو حق الزحمه پرداخت نکردند و با کمال پررویی آوردن یه همکار تازه وارد برای تدریس،برای اون سال ها خیلی متأسفم که برای همچین دانشگاهی عمرمو گذاشتم حداقل میرفتم مدرسه غیر انتفاعی الان یه سابقه تدریس داشتم برای استخدامی آموزش و پرورش و اون اندک حقوق و بیمه هم سر موقع پرداخت شده بود

محیا
میهمان
محیا
19 آذر ، 1402

از سال ۹۸ تا حالا که هیچ پرداختی به حق التدریس ها نداشته‌اند و حالا به جای پرداخت معوقه ها، میگن که دیگه حق التدریسی نمی خوااااان. واقعااااا که حرفی برای گفتن نمی مونه. به جز افسوس. کاش برای دکتری نمی رفتیم، لااقل الان کمتر فشار بهمون میومد

استاد دانشگاه آزاد
میهمان
استاد دانشگاه آزاد
19 آذر ، 1402

ابتدا حق التدریس های چند ترم عقب افتاده اساتید و مدعو ها را بدهید. با این حقوق های تحقیر آمیز نسبت به همتایان دولتی و با وجود آن که می دانید اساتید با حق التدریس ،تا حد بسیاری کمی کمبود های حقوقی را جبران ودر واقع امرار معاش می کنند، حتی در شب عید حق التدریس ترم های عقب افتاده را ندادید.

واحد بابل
میهمان
واحد بابل
19 آذر ، 1402

جناب دکتر طهرانچی توانایی پرداخت حق سنوات و حق التدریس را ندارد یکسال قبل تا حالا سنوات طلبکاریم و میگه به من ربطی نداره سخنرانی خوب بلده بکنه

دانشجو
میهمان
دانشجو
19 آذر ، 1402

باز دوباره تا ما مدرک دکتری تخصصی گرفتیم یکی خوابنما شد بیاد قانون بذاره نون ما رو آجر کنه. حسبنالله

مصلحی
میهمان
مصلحی
19 آذر ، 1402

یه زمانی هر ده و روستایی دانشگاه آزاد واحدی تاسیس کرده که الان نیمی از آنان ورشکست شدند حالا بیش از 4000 سرا و دانش بنیان و…………… راه اندازی کرده که فقط ضرر دارند

علی
میهمان
علی
19 آذر ، 1402

تمام دوستان و رفقای حق التدریس خودشون رو رسمی کردند و حالا بقیه رو اخراج میکنند

ناشناس
میهمان
ناشناس
19 آذر ، 1402

همانگونه که طهرانچی چندی پیش در گردهمایی مشهد اعلام کرداز مزیت مدیریت در دانشگاه ازاد اینست که مقررات ندارد برای همین یک تیم از او (حراست گزینش و حقوقی ….) در تهران مرکزی اساتید با سابقه را اخراج و بازخرید و بازنشسته کرده اند تا دوستان و رفقا و سوگلی های سفارشی را استخدام هیات علمی کرده اند

ناشناس
میهمان
ناشناس
19 آذر ، 1402

واقعا جای تاسف هست. همه جای دنیا از اساتید دکتری تمام استفاده می کنند جهت بالابردن سطح علمی دانشگاه ولی تو کشور ما برعکس هست و متاسفانه سطح علمی دانشگاه مهم نیست.

زاهدی
میهمان
زاهدی
19 آذر ، 1402

این رو هم بگو که سوابق تدریس هم اگه برای تدریس در دانشگاه دیگه مثلاً پیام نور یا آزاد باشه اعمال نمی کنند….
10% مالیات کم می کنن تازه پول غذا رو هم کم می کنن…
اوج تراژدی اونجاست که به راحتی اگه نخواستن بعد از 5 سال یه دفعه قطع همکاری می کنن

حسینی
میهمان
حسینی
19 آذر ، 1402

چون زورشون فقط به اساتید حق التدریس می رسد.
در ضمن، با همین قیمت پایین هم متاسفانه اساتید تازه کار برای رزومه سازی به دانشگاه ها التماس می کنند

ثمن
میهمان
ثمن
19 آذر ، 1402

خواهش میکنم این موضوع را پیگیری کنید این صحبت های دوستمون درد دل خیلی از جوانان با تحصیلات عالی کشور هست

رجبی
میهمان
رجبی
19 آذر ، 1402

جالب اینکه همین مبلغ ناچیز حق التدریس در برخی دانشگاه ها پس از گذشت یکسال از تدریس پرداخت می شود.

آریا
میهمان
آریا
19 آذر ، 1402

من به صورت حق التدریس درس میدادم ولی انصراف دادم چون اصلا نمیصرفه. در ضمن دکترا نیمه متمرکز شده برای جلوگیری از تضییع حق. ولی در حقیقت به شدت ناحقی رواج پیدا کرده. چون بعضی سلیقه های خاصصصصصص اعمال میشه

دربه در
میهمان
دربه در
19 آذر ، 1402

من خودم کارشناسی ارشد مکانیک هستم
الان حق الساعتی تو دانشگاه های مختلف درس میدم

خب این عزیز ما درست نوشته
صنعت که وضعش داغونه
نیازی هم به مهندس ندارن الان
تو دانشگاه هم که اینجوری
خب چه جوری روتون میشه با این وضع به جوون میگید برو ازدواج کن.
به خدا دیگه خسته شدم

میثم
میهمان
میثم
19 آذر ، 1402
پاسخ به  دربه در

حرف دل من رو هم زدی. دانشجوی دکتری کامپیوتر و عینا همه چیزهایی که گفتی رو تایید میکنم. ویه مورد دیگه رو هم اضافه میکنم پرداخت با تاخیر. وقتی بودجه نیست از اولین چیزی که میزنن حقوق اساتید حق التدریس هست

خالقی
میهمان
خالقی
19 آذر ، 1402

بعد از ۱۴ سال تدریس حرفه ای و رزومه عالی و با مدرک دکتر تمام با من خداحافظی یکطرفه انجام شد…رسالت خودم رو بدرستی انجام دادم و از این بابت بسیار خرسندم امیدوارم با این تصمیم غیرحرفه ای و عجولانه متوجه شوند که چه آسیبی به دانشجوهای محترم زده میشه بدرود

احمد
میهمان
احمد
19 آذر ، 1402

متاسفانه حالاکه سطح علمی را کاهش دادن و بجای اساتید دکتری از اساتید دکتری نگرفته و ارشد دارن استفاده می کنن شهریه هم افزایش دادن این شهریه بابت کدوم خدمات بهتر، افزایش یافته؟ دانشگاه بی در و پیکری شده تحت هیچ شرایطی دیگه اینجا ارشد نمیخونم

ناشناس
میهمان
ناشناس
19 آذر ، 1402

وقتی به دانشگاه کاری نداشته باشید همین میشود که یه عده با مدرک دانشگاه ناکجا آباد و با پارتی وارد دولت میشوند و با دادن نظرات غیر علمی و تخصصی باعث بیکاری و گرانی میشوند. اشکال در خودتان هست.

تورج
میهمان
تورج
19 آذر ، 1402

در هر کشور پیشرفته ای بخش اعزم نخبگان جذب دولت های آن کشور می شوند ولی در کشور ما بخش اعظم نخبگان “از کشور فرار می کنند” و با فرار مغز ها نیروهای ناکارامد و بی کفایت در حاکمیت افزایش پیدا می کنند و این غم انگیز برای مردمی است که مسئولینشان چنین افرادی هستند دقت کردید چند نفر از مسئولین کشور در حال حاضر حاصل پرورش همین سیستم بعد از انقلاب هستند؟

21
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا با ما در میان بگذارید.x