کد خبر: 69440

تاریخ بروزرسانی : 1403/01/28

نتایج اولیه آزمون دکتری تخصصی داروسازی ۱۴۰۲ اعلام شد

منابع آزمون دکتری

نتایج اولیه آزمون دکتری تخصصی داروسازی ۱۴۰۲ اعلام شد

نتایج اولیه آزمون دکتری تخصصی داروسازی ۱۴۰۲ اعلام شد

به گزارش پایگاه خبری آزمون دکتری ، آزمون دکتری تخصصی رشته‌های داروسازی سال تحصیلی ۱۴۰۳ – ۱۴۰۲ روز ۲۹ تیر ۱۴۰۲ در ۱۰ قطب کلان مناطق آمایشی علوم پزشکی برگزار شد.

در این آزمون که برای نخستین بار از آزمون‌های دکتری تخصصی گروه علوم پزشکی جدا شده است، یک هزار و ۲۰ نفر شرکت کردند.

پس از برگزاری آزمون کتبی، کلید اولیه منتشر شد و پس از رسیدگی به اعتراضات کلید نهایی منتشر شده است.

داوطلبان هم اکنون می توانند با ورود به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی نسبت به مشاهده کارنامه علمی و پاسخنامه خود اقدام کنند.

دفترچه انتخاب رشته آزمون دکتری تخصصی رشته‌های داروسازی سال تحصیلی ۱۴۰۳ – ۱۴۰۲ در رشته‌های اقتصاد و مدیریت دارو، کنترل دارو، فارماسیوتیکس، شیمی دارویی، فارماکوگنوزی، زیست فناوری دارویی، سم شناسی، داروسازی بالینی، داروسازی سنتی، داروسازی هسته‌ای، نانوفناوری دارویی، زیست مواد دارویی و شیمی مواد خوراکی و آب شناسی پزشکی منتشر شده است.

پذیرفته شدگان مرحله اول باید بر اساس جدول ظرفیت پذیرش که در دفترچه انتخاب رشته منتشر شده از روز شنبه ۲۱ مرداد تا روز دوشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ نسبت به انتخاب اولویت های رشته/ محل خود از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی www.sanjeshp.ir اقدام کنند.

دفترچه راهنمای انتخاب رشته/محل دکتری تخصصی (Ph.D) رشته‌های داروسازی 1402 (جدید)

در صورتی که داوطلب به هر دلیل در تاریخ های اعلام شده موفق به انتخاب رشته/ محل نشود، از فرایند پذیرش حذف خواهد شد و مرکز سنجش آموزش پزشکی هیچگونه مسئولیتی در این زمینه ندارد.

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته/ محل، ضروری است سوابق آموزشی، پژوهشی و اطلاعات مورد نیاز را از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی (www.sanjeshp.ir) بر اساس راهنمای منتشر شده وارد سامانه کنند.

آغاز ثبت نام آزمون دکتری رشته‌ های داروسازی از اول اردیبهشت

جدول دروس و ضرایب امتحانی مجموعه رشته های تخصصی داروسازی

دروس آزمونفارماسیوتیکسفارماکوگنوزیداروسازی بالینیشیمی داروییفارماکولوژی و سم شناسیزبان انگلیسی عمومی و تخصصی
تعداد سؤال251025152530
ضریب444443

لازم است داوطلبان اصل مدارک و مستندات (به ویژه پایان نامه) را جهت ارائه به گروه های مصاحبه کننده، به همراه داشته باشند. (تحویل مدارک و سوابق آموزشی، پژوهشی و …. پس از انجام مصاحبه به کارشناسان و اساتید ضروری نیست.)

جدول ظرفیت اولیه پذیرش در رشته های دکتری تخصصی (Ph.D) داروسازی سال ۱۴۰۲

ردیفرشتهدانشگاه های علوم پزشکیظرفیت عادیظرفیت شهریه پرداز
1اقتصاد و مدیریت داروتهران/ شهیدبهشتی۶ نفرصفر
2داروسازی بالینیاصفهان/ تبریز/ تهران/ شهیدبهشتی/ شیراز/ مازندران/ مشهد۳۷ نفر۳ نفر
3داروسازی سنتیاهواز/ ایران/ تبریز/ تهران/ شاهد/ شهیدبهشتی/ شیراز/ کرمان/ مازندران/ مشهد۲۱ نفر۸ نفر
4داروسازی هسته ایتهران/ شهیدبهشتی/ مازندران۶ نفر۶ نفر
5زیست فناوری داروییاصفهان/ تبریز/ شهیدبهشتی/ شیراز/ کرمان/ مشهد۱۴ نفر۷ نفر
6زیست مواد داروییتبریز/ تهران/ زنجان/ کرمانشاه۷ نفر۳ نفر
7سم شناسیاهواز/ تهران/ شهیدبهشتی/ کرمان/ مازندران/ مشهد۱۰ نفر۵ نفر
8شیمی داروییتبریز/ تهران/ مازندران/ مشهد/ اصفهان۱۳ نفر۳ نفر
9شیمی مواد خوراکی و آب شناسی پزشکیتهران۳ نفرصفر
10فارماسیوتیکساصفهان/ اهواز/ تبریز/ تهران/ زنجان/ شیراز/ کرمان/ مازندران/ مشهد۱۹ نفر۸ نفر
11فارماکوگنوزیاصفهان/ تبریز/ تهران/ شیراز/ کرمان/ کرمانشاه/ مازندران/ مشهد/ شهیدبهشتی۱۶ نفر۱۱ نفر
12کنترل دارو و فراورده های آرایشی و بهداشتیتهران/ زنجان/ شیراز/ کرمان/ مشهد۷ نفر۵ نفر
13نانوفناوری داروییاصفهان/ تبریز/ تهران/ زنجان/ شیراز/ مازندران/ مشهد/ همدان۱۰ نفر۷ نفر
جمع کل۲۳۵ نفر۱۶۹ نفر۶۶ نفر

📢 برای ورود به سیستم نتایج اولیه آزمون دکتری تخصصی داروسازی :
1- کد ملی و شماره ی همراه خود را وارد کنید.2- تا پایان یافتن زمان انتظار،  منتظر دریافت پیامک “یک بار رمز” بمانید.3- “یک بار رمز” دریافتی از پیامک را وارد و ارسال کنید.4- هر داوطلب در روز حداکثر 10 بار می تواند از این خدمات استفاده کند؛ بنابراین، از درخواست بی مورد یا دوباره ی یک بار رمز پیش از پایان یافتن زمان انتظار، خودداری فرمایید.
📢  در صورتی که شماره ی همراه شما (اعلام شده در فرم ثبت نام) به هر دلیلی قابل دسترس نیست و متقاضی تغییر آن هستید، درخواست خود را با ذکر موارد زیر به آدرس changenumber@sanjeshp.ir ایمیل کنید.
تغییر شماره تلفن همراه فقط در شرایط اضطراری و حداکثر یک بار قابل انجام می باشد.موضوع ایمیل: درخواست تغییر شماره همراه
پیوست: اسکن کارت ملی1- نام و دوره آزمون
2- نام
3- نام خانوادگی
4- شماره شناسنامه
5- کد ملی
6- شماره همراه درج شده در فرم ثبت نام
7- شماره همراه جدیدشماره همراه شما پس از بررسی های لازم و تایید، حداکثر تا 3 روز کاری  تغییر خواهد کرد.
📢 – به درخواستهایی که حاوی اطلاعات خواسته شده ی بالا نباشند، ترتیب اثر داده نخواهد شد.

شرایط اختصاصی برای ثبت نام رشته های داروسازی به شرح زیر است:

۱. دارا بودن دانشنامه ی کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) یا دکتری عمومی (پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، دامپزشکی و علوم آزمایشگاهی) مرتبط با رشته مورد نظر. (مدارک تحصیلی مورد پذیرش در هر رشته در دفترچه راهنمای ثبت نام درج شده است)

تذکر مهم: درصورتیکه دانشجوی نیمسال آخر، به هر دلیلی، تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ فارغ التحصیل نشود پس از اعلام نتایج، قبولی وی کان لم یکن خواهد شد.

۲. دارندگان مدارک معادل کارشناسی ارشد و کارشناسی ارشد آموزش محور مجاز به شرکت در آزمون دکتری تخصصی نیستند.

۳. دانشجویان نیمسال آخر تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای با ارائه گواهی مبنی بر فراغت از تحصیل تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ مجاز به شرکت در آزمون هستند.

۴. پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی سال ۱۴۰۱ و نیز دانشجویان دوره روزانه و غیر روزانه در حال تحصیل مقطع دکتری سالهای قبل، می توانند در آزمون سال ۱۴۰۲ ثبت نام و شرکت کنند و در صورت پذیرش، باید انصراف قطعی خود از رشته قبلی را به دانشگاه جدید محل تحصیل ارائه دهند.

۵. متقاضیان شرکت در این آزمون نباید از نظر طرح تعهدات نیروی انسانی مشکلی داشته باشند.

۶. عدم اشتغال به تحصیل در دوره های دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) یا دستیاری تخصصی در تمامی مؤسسات آموزشی و تحقیقاتی کشور

۷. بر اساس مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی، شرط داشتن نمره زبان به عنوان پیش نیاز برای شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) حذف شده است و درس زبان انگلیسی عمومی و تخصصی با ۳۰ سوال با ضریب ۳ برای همه رشته ها به عنوان یکی از دروس امتحانی به آزمون اضافه شده است.

توجه: شرط ارائه نمره زبان معتبر به دانشگاه، برای پذیرفته شدگان نهایی (تا زمان آزمون جامع) به قوت خود پا برجاست.

۸. وضعیت نظام وظیفه عمومی: داوطلبان مرد که در آزمون دکتری پژوهشی و دکتری تخصصی (Ph.D) سال ۱۴۰۲ شرکت می کنند، لازم است هنگام پذیرش در دانشگاه (قبولی قطعی و ثبت نام)، یکی از شرایط زیر را از لحاظ وضعیت مشمولیت و مقررات وظیفه عمومی دارا باشند، در غیر این صورت مجاز به ادامه تحصیل نخواهند بود:

– داشتن کارت پایان خدمت هوشمند

– داشتن کارت معافیت دائم هوشمند (کفالت، پزشکی، ایثارگران و موارد خاص)

– واجدان شرایط معافیت سنی عنایت مقام معظم رهبری (دارندگان مدرک دکتری گروه پزشکی متولد ۱۳۴۸و ماقبل). این قبیل مشمولان باید پس از اعلام قبولی و در زمان ثبت نام، کارت معافیت دائم (معافیت سنی عنایت مقام معظم رهبری) را ارائه کنند.

– متولدان نیمه اول سال ۱۳۵۲ و قبل از آن به شرط این که تغییر سن نداده باشند.

– مشمولان دارای برگه آماده به خدمت بدون غیبت که زمان پذیرش و ثبت نام آنان در دانشگاه، قبل از تاریخ اعزام به خدمت (مندرج در برگ اعزام) باشد.

– دانشجویان سال آخر دکتری حرفه ای یا کارشناسی ارشد که تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ در سنوات مجاز تحصیلی فارغ التحصیل می شوند.

– فارغ التحصیلان مقطع دکتری حرفه ای یا کارشناسی ارشد که در سقف مجاز سنوات تحصیلی فارغ التحصیل شده و از تاریخ فراغت از تحصیل تا زمان پذیرش در مقطع دکتری تخصصی بیش از یک سال سپری نشده باشد.

– داوطلبانی که مدت تحصیل آنان در دکتری حرفه ای یا کارشناسی ارشد بیش از سقف مجاز سنوات تحصیلی به طول انجامیده، شرایط استفاده از معافیت تحصیلی در مقطع بالاتر را ندارند.

– کارکنان متعهد خدمت در سازمانها و یا وزارتخانه ها با ارائه گواهی اشتغال به خدمت و موافقت بالاترین مقام اجرایی سازمان مربوط برای ادامه تحصیل.

– کارکنان پایور شاغل در نیروهای مسلح با ارائه گواهی اشتغال به خدمت و موافقت سازمان مربوطه برای ادامه تحصیل.

مطلب پیشنهادی :  اصلاحات دفترچه راهنمای انتخاب رشته (شماره 2) آزمون ورودی دکتری (Ph.D.) نیمه‌متمرکز سال 1403

– طلاب علوم دینی دارنده مدرک دکتری حرفه ای که دارای معافیت تحصیلی حوزوی هستند.

– مشمولان دارای برگه معافیت موقت بدون غیبت (پزشکی، کفالت و ..). در مدت اعتبار آن.

– کارکنان وظیفه (سربازان حین خدمت) دارای مدرک دکتری حرفه ای یا کارشناسی ارشد فاقد غیبت اولیه.

– دانشجویان انصرافی فاقد غیبت که قبلاً دارای مدرک دکتری بوده اند، در صورتی که از تاریخ (۲۲ آبان ۱۳۹۰ ابلاغ قانون جدید وظیفه عمومی) الزاماً یک بار انصراف از تحصیل داده باشند و تاریخ انصراف آنها در سنوات اولیه بوده باشد و همچنین، از تاریخ انصراف در دانشگاه و رشته قبلی تا زمان پذیرش در دانشگاه و رشته جدید بیش از یک سال سپری نشده باشد.

– مشمولان عضو هیأت علمی دانشگاه ها که در راستای «قانون نحوه تأمین هیأت علمی مورد نیاز دانشگاه ها» در حال انجام خدمت هستند. این افراد پس ازقبولی در دانشگاه، پس از احراز شرایط، جهت ادامه تحصیل برابر فرایند تعیین شده از خدمت ترخیص خواهند شد.

(سایر شرایط در دفترچه راهنما اعلام شده است.)

تذکر: الف- مشمولان غایب مجاز به ادامه تحصیل نیستند و در صورت شرکت در آزمون و قبولی در دانشگاه، مجوز تحصیلی برای آنان صادر نشده و دانشگاه ها مجاز به ثبت نام از آنان نیستند.

تذکر ب- دانشجویان اخراجی دانشگاه ها تا پایان خدمت دوره ضرورت و یا اخذ معافیت دائم، شرایط استفاده از معافیت تحصیلی را نخواهند داشت.

تذکر ج- فارغ التحصیلان این دوره (دکتری تخصصی) مجاز به شرکت مجدد در این آزمون از نظر معافیت تحصیلی نیستند.

تذکر د-کارکنان وظیفه (سربازان در حال خدمت) مجاز به تحصیل همزمان با انجام خدمت نیستند. این دسته از کارکنان در صورت قبولی در دانشگاه در صورت نداشتن غیبت اولیه و دارا بودن سایر شرایط، جهت ادامه تحصیل از خدمت ترخیص خواهند شد.

تذکر هـ- مدت تحصیل در مقطع دکتری (Ph.D) بر اساس آیین نامه دوره، حداکثر چهار سال است و افزایش طول دوره (حداکثر تا ۶ سال) منوط به تصویب در شورای تحصیلات تکمیلی و کمیسیون موارد خاص است.

اتباع خارجی متقاضی شرکت در آزمون ورودی در دوره دکتری تخصصی و پژوهشی سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۲ علاوه بر شرایط عمومی و اختصاصی آزمون، باید دارای شرایط اعلامی در دفترچه راهنمای ثبت نام هم باشند.

شرکت کلیه داوطلبان غیرایرانی مقیم در جمهوری اسلامی ایران به طور آزاد بلامانع است و داوطلبان موظف به کسب ۱۰۰ درصد نمره حدنصاب قبولی خواهند بود؛ ولی در خصوص دانشجویانی که با ادامه تحصیل آنان به صورت بورس موافقت به عمل آمده است، باید ۷۰ درصد حدنصاب نمره نفر آخرین فرد پذیرفته شده ایرانیِ سهمیه آزاد آن رشته را کسب کنند.

شرایط ادامه تحصیل دانشجویان استعداد درخشان

با توجه به آیین نامه تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان استعداد درخشان به مقاطع بالاتر در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در دفترچه راهنما آمده است کسانی که طبق آیین نامه حائز شرایط استفاده از این امتیاز هستند، باید جهت دریافت معرفی نامه به معاونت آموزشی دانشگاه محل تحصیل مراجعه کرده و هنگام ثبت نام آن را همراه سایر مدارک ارسال کنند.

آزمون ورودی دکتری تخصصی (Ph.D) رشته های تخصصی داروسازی برای پذیرش دانشجو در رشته های اقتصاد و مدیریت دارو، کنترل دارو، فارماسیوتیکس، شیمی دارویی، فارماکوگنوزی، زیست فناوری دارویی، سم شناسی، داروسازی بالینی، داروسازی سنتی، داروسازی هسته ای، نانوفناوری دارویی، زیست مواد دارویی و شیمی مواد خوراکی و آب شناسی پزشکی برگزار می شود.

تطبیق مدرک تحصیلی مقطع قبل و رشته انتخابی پس از قبولی در مرحله کتبی و انتخاب رشته/ محل، بر عهده شخص داوطلب است و در صورت مشخص شدن عدم مطابقت رشته مقطع قبل با رشته پذیرش، در هر مرحله از آزمون، طبق مقررات با شخص متخلف برخورد خواهد شد و در صورت قبولی، پذیرش وی کان لم یکن اعلام خواهد شد.

اجرای مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دکتری داروسازی سال ۱۴۰۲

برای سال ۱۴۰۲ در رشته های داروسازی، پذیرش دوره پژوهشی (Ph.D by Research) وجود ندارد

بر اساس اعلام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای سال ۱۴۰۲ در رشته های داروسازی، پذیرش دوره پژوهشی (Ph.D by Research) وجود ندارد.

سهمیه های پذیرش در این آزمون با توجه به ابلاغ قانون برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی و تخصصی شامل سهمیه آزاد، سهمیه رزمندگان و سهمیه بومی است.

اگر داوطلبی مشمول سهمیه رزمندگان یا بومی نباشد، مشمول سهمیه آزاد خواهد شد. همچنین توجه: در صورت عدم احراز حد نصاب نمره توسط داوطلبان سهمیه های بومی و رزمندگان، ظرفیت مربوطه به سهمیه آزاد تعلق خواهد گرفت.

سهمیه های اعلامی در دفترچه راهنمای شرکت در آزمون دکتری تخصصی رشته های داروسازی سال تحصیلی ۱۴۰۳ – ۱۴۰۲ درج شده است.

هزینه ثبت نام آزمون کتبی مبلغ ۳ میلیون و ۷۵۰ هزار ریال و استفاده از خدمات پیامکی ۳۰ هزار ریال است. داوطلب باید با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی نسبت به خرید اعتبار به مبلغ ۳ میلیون و ۷۸۰ هزار ریال (۳۷۸ هزار تومان) و دریافت کد پرداخت جهت ثبت نام آزمون کتبی دکتری تخصصی (Ph.D) اقدام کند.

با توجه به واریز مستقیم این مبالغ به حساب خزانه دولت، وجه پرداختی به هیچ عنوان قابل استرداد نیست.

داوطلبان باید نسبت به تکمیل دقیق فرم ثبت نام اینترنتی و اسکن و ارسال اینترنتی مدارک ثبت نام اقدام کنند.

تذکرات:
الف – از تمامی پذیرفته شدگان آزمون دوره دکتری تخصصی (Ph.D) تعهد خاص یا عام بر اساس اعلام نیاز از یکی از دانشگاه ها و با تشخیص کمیسیون تعهدات خاص وزارت متبوع اخذ می شود.

ب – در صورتی که در هر مرحله از آزمون یا تحصیل، عدم واجد شرایط بودن داوطلب براساس مدارک ارسالی مشخص شود، قبولی او کان لم یکن تلقی شده و طبق مصوبات هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات با او برخورد خواهد شد.

ج- داوطلبان دقت کنند در صورت قبولی و پذیرش در دانشگاه، باید هنگام ثبت نام متعهد شوند دوره تحصیل را طی مدت تعیین شده به اتمام خواهند رساند.

د- دانشگاه های علوم پزشکی هیچ گونه تعهدی در قبال ارائه خوابگاه به پذیرفته شدگان ندارند. درصورت وجود امکانات خوابگاهی با دانشجویان مساعدت خواهد شد.

آغاز ثبت‌ نام پذیرفته شدگان دکتری داروسازی علوم پزشکی تهران

نحوه سنجش و پذیرش در مقاطع دکتری تخصصی داروسازی

بر اساس قانون «سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور» مصوب ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ مجلس شورای اسلامی و مصوبات «شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی»، سنجش و پذیرش در مقاطع دکتری تخصصی به شرح زیر انجام می پذیرد:

سهم آزمون کتبی دکتری تخصصی ۵۰ درصد، سهم سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری ۲۰ درصد و سهم مصاحبه علمی ۳۰ درصد است.

آزمون کتبی به طور متمرکز و به صورت سؤالات چهارگزینه ای و دارای نمره منفی، توسط مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت در دانشگاه های علوم پزشکی قطب مناطق آمایشی کشور برگزار می شود.

در مرحله اول آزمون (کتبی) کسب حدنصاب ۲۵ درصد از نمره کل تراز کتبی آزمون (برای سهمیه آزاد) الزامی است.

آزمون شفاهی (مصاحبه) برای دوره دکتری تخصصی بصورت متمرکز برگزار خواهد شد. توجه: چنانچه به هر دلیلی شرایط برای برگزاری حضوری مصاحبه مناسب نباشد، ممکن است آزمون مرحله دوم (مصاحبه) بصورت مجازی برگزار شود.

از داوطلبانی که در آزمون کتبی (مرحله اول) حدنصاب نمره لازم را (با توجه به سهمیه داوطلب) کسب کرده باشند، به تعداد دو برابر ظرفیت آن رشته انتخاب می شوند و بر اساس اولویت نمره کتبی و انتخاب محل جهت مصاحبه معرفی خواهند شد.

با توجه به اینکه در مرحله دوم (مصاحبه) موارد مهم برای ارزیابی در دکتری تخصصی، پایان نامه داوطلب و مقاله مستخرج از آن است، لذا لازم است داوطلبان در زمان انجام مصاحبه این موارد را آماده و همراه داشته باشند.

🟩 انتقال، جابجایی و تغییر رشته در مقطع دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) ممنوع است.

🟩 آزمون کتبی کلیه رشته ها به صورت متمرکز توسط مرکز سنجش آموزش پزشکی برگزار خواهد شد.

🟩 تحصیل در دوره دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) به صورت تمام وقت است.

🟩 میزان شهریه (برای رشته محل های با پرداخت شهریه) توسط دانشگاه اعلام خواهد شد.

🟩 صدور حکم قطعی برای پذیرفته شدگان در دانشگاه محل تحصیل منوط به تأیید صلاحیت اخلاقی توسط هیأت مرکزی گزینش دانشجو است.

مشاوره برای آزمون دکتری

برای مشاوره اینجا بزنید

خدمات کنکور دکتری 
معرفی موسسات آموزشی آزمون دکتری
0 0 رای ها
امتیاز بدهید
guest
7 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
محسن سالاری کیا
میهمان
محسن سالاری کیا
22 مرداد ، 1402

با سلام،من خودم در جایگاه متخصص داخلی سالیان سال به این مملکت خدمت کردم ولی واقعا شرایط طبابت و پرداخت حقوق و مزایا توی ایران حتی از افغانستان هم پایین‌تر هست،مالیات پلکان و قاصدک و آذرخش همه و همه تیشه به ریشه جامعه پزشکی این مملکت زده، برا اینکه یه پزشک، دوره عمومی و طرح عمومی و دوره تخصص و طرح تخصص رو بگذرونه حداقل 15 سال زمان نیاز داره تازه اگه خیلی زرنگ باشه و همه امتحانات و بخش ها رو بموقع پاس کنه و امتحان کنکور و امتحان دستیاری رو بدون هدر رفت وقت قبول شده باشه، کسی که این شرایط سخت رو گذرونده حداقل انتظارش داشتن یه رفاه نسبی هست نه اینکه بعد از گرفتن مدرک تخصص حقوق 13 ملیون در ماه رو بهش پیشنهاد بدن! این شرایط مهاجرت قطعا وخیم تر میشه و مطمئن باشید با افزایش ظرفیت رشته های پزشکی و دندانپزشکی نه تنها مشکلی حل نمیشه بلکه با ورود افراد سهمیه ای و بیسواد قطعا سلامت مردم آسیب های جدی تری رو خواهد دید کما اینکه همی الان مردم آسیب های زیادی رو دارن میبینن ولی جایی در مورد اونا گفته نمیشه، راه حل برون رفت از این شرایط نابسامان، توجه به جایگاه نیروهای کارآزموده و تخصصی و حذف مالیات های نجومی و طرحهایی مثل قاصدک و آذرخش هست و این در صورتی اتفاق میوفته که در دید مسئولین درمان و سیاسیون ما، سلامت مردم و خانواده ها در اولویت باشه

معین
میهمان
معین
22 مرداد ، 1402

اصلا اگر راه حل شما شدنی بود و نظرکرده ها کل ظرفیتی که می گویید را قبضه نمی کردند باز راه حلی بسیار بسیار گران بود چونکه برای تربیت هر پزشک در سیستمهای متعارف حدود یک میلیون و صد هزار دلار باید هزینه کنند و حتی سیستم جهان سومی مثل ایران هم حداقل ششصد میلیون هزینه برای هر پزشک عمومی باید بدهد

جلال
میهمان
جلال
21 مرداد ، 1402

متاسفم که کشور نیروی پزشک تخصصی را از دست داده. متاسفم وضعیت کشور را اینگونه نابسامان کردند که همه حتی کارگر معمولی در حال فرار از کشور است. امیدوارم بزودی کسانی که کشور را به این نقطه رساندند ….بگذریم اما شما هم نگاه کنید به امکاناتی که کشور مجانی در اختیارتان قرار داد اما به محض متخصص شدن، حاضر به خدمت به کشورتان نشدید. مطمئن باش در کانادا براحتی ایران طبابت نخواهی کرد. به راحتی ایران از پرداخت مالیات فرار نخواهی کرد. براحتی ایران درآمد چند صد برابری متوسط مردم نخواهی داشت و… و در آخر همچون سربازی هستی که از مقابل دشمن با ترس فرار کردید و ذلت در اختیار قرار دادن حیثیت خود به دشمن را پذیرفتید! ! هر چند خود نیز همچون بسیاری از افراد از وضعیت موجود ناراضی هستیم اما متاسفانه برخی از شماها فقط دنبال پول و تجارت هستید

نام *
میهمان
نام *
21 مرداد ، 1402

پرشک فلک زده ایی که بعد از حدود ۳۵ سال درس خواندن و گذراندن دوره سربازی و طرح اجباری در مناطق دور دست تازه می خواهد عاشق شده و تشکیل زندگی دهد در حالی که آه در بساط ندارد نیاز به دلسوزی و حمایت دارد راه حل عالمانه ایی که من پیشنهاد می کنم این است که این پزشکان که در مناطق محروم کشور خدمت می کنند به مدت ده سال معاف از هرگونه مالیاتی شوند و پزشکانی که سابقه ده سال خدمت در مناطق محروم را دارند یک دستگاه خودرو خارجی بدون پرداخت هرگونه عوارض گمرکی وارد نمایند

بردیا
میهمان
بردیا
21 مرداد ، 1402

سلام
خواستم از مجموعه بینظیر شما بابت زحماتتون برای چاپ کتابم تشکر کنم.
نتیجه تمام سال های تحصیلم با شما به حقیقت پیوست و این برام فوق العاده باارزش بود .

قطعا مدیون شما هستم برای لحظه نابی که این زحمات به ثمر نشست.

استرس هایی که داشتم …
آرامشی که با پاسخگویی لحظه به لحظه انتقال می‌دادید

عذرخواهم برای تمام سختی های که به شما دادم .

یک دنیا سپاس از تک تک شما عزیزانم ❤️

Ladan
میهمان
Ladan
21 مرداد ، 1402

Thanks a milion,you gyus are awesome,I highly recommend this website,they responding right away,great customer service,high quality

داوطلب کنکور دکتری
میهمان
داوطلب کنکور دکتری
20 مرداد ، 1402

از خدمات شما سپاسگزارم.

7
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا با ما در میان بگذارید.x