کد خبر: 72086

تاریخ بروزرسانی : 1403/01/28

اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون دکتری داروسازی

منابع آزمون دکتری

اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون دکتری داروسازی

اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون دکتری داروسازی

به گزارش پایگاه خبری آزمون دکتری ، اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون ورودی دکتری تخصصی رشته‌های داروسازی اعلام شد.

نتایج اولیه آزمون دکتری تخصصی داروسازی این آزمون روز ۲۰ مرداد ماه اعلام شد. آزمون دکتری تخصصی رشته‌های داروسازی سال تحصیلی ۱۴۰۳ – ۱۴۰۲ روز ۲۹ تیر ۱۴۰۲ در ۱۰ قطب کلان مناطق آمایشی علوم پزشکی برگزار شد. در این آزمون که برای نخستین بار از آزمون‌های دکتری تخصصی گروه علوم پزشکی جدا شده است، ۱۰۲۰ نفر شرکت کردند.

اعلام زمان انتشار کارت آزمون دکتری رشته‌های علوم پزشکی

پذیرفته‌شدگان از روز دوشنبه ۲۷ شهریور ماه با مراجعه به دانشگاه مربوطه می‌توانند از چگونگی ثبت‌نام مطلع شوند.

عدم ثبت‌نام هر یک از پذیرفته‌شدگان در زمان مقرر که از سوی دانشگاه محل پذیرش تعیین می‌شود، به منزله انصراف بوده و هیچ‌گونه اعتراضی در این مورد پذیرفته نخواهد بود. اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان صرفاً براساس گزینش علمی است و انجام سایر مراحل پذیرش توسط دانشگاه مربوطه انجام می‌شود.

پذیرش و ثبت‌نام نهایی داوطلبان، منوط به تأیید دانشگاه محل پذیرش است. چنانچه در زمان ثبت‌نام مشخص شود که داوطلب حائز شرایط پذیرش بر اساس قوانین و مقررات نبوده است، قبولی وی لغو خواهد شد.

آغاز ثبت‌ نام پذیرفته شدگان دکتری داروسازی علوم پزشکی تهران

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام

1- عکس 4×3 داوطلب
2- شناسنامه
3- کارت ملی
4- دانشنامه و ریز نمرات کارشناسی ارشد یا دکتری حرفه ای یا هر مدرک معتبری که نشان دهنده فراغت از تحصیل باشد.
5- مدرک نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه (مختص برادران)
6- موافقت نامه بدون قید و شرط برای ادامه تحصیل از بالاترین مقام مسئول اداری و گواهی مرخصی بدون حقوق سالیانه برای مربیان رسمی.
7- حکم استخدام رسمی قطعی (جهت استفاده کنندگان از سهمیه مازاد مربیان رسمی).
8- گواهی وضعیت طرح نیروی انسانی ( اتمام طرح نیروی انسانی، معافیت یا ترخیص از طرح نیروی انسانی).

9- مدارک نشان دهنده وضعیت سهمیه، جهت استفاده کنندگان از سهمیه رزمندگان، ایثارگران، همسر و فرزند شاهد، آزاده، همسر و فرزند آزاده، جانبازان، فرزند و همسر جانباز، فرزند و همسر مفقودالاثر. (کارت رزمندگی یا ایثارگری، نامه ستاد شاهد و …).
10- از تمامی پذیرفته شدگان آزمون دوره دکتری تخصصی (Ph.D) که سند تعهد محضری به محل اشتغال خود ندارند و یا بورسیه وزارت متبوع و سازمانهای دیگر نیستند (به غیر از دانشگاه های شهریه پرداز و آزاد اسلامی) تعهد محضری اخذ میشود.
تبصره -1 مستخدمان رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مؤسسات تابعه و دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور، تعهدات خاص استخدامی به واحدهای مربوطه خواهند سپرد.

تبصره -2 مستخدمان رسمی سایر وزارتخانه ها، مؤسسات و شرکتهای دولتی و وابسته به دولت، چنانچه هزینه های تحصیلی ایشان توسط دستگاه مربوطه تقبل و به دانشگاه پذیرنده دانشجو پرداخت گردد، از سپردن تعهد عام معاف خواهند بود.

تذکرات مهم:

1- براساس آئین نامه ها و به منظور جلوگیری از تقلب و تخلف در آزمونهای ورودی، در صورت اثبات عدم صحت مدارک ارسالی توسط داوطلب و یا هرگونه تقلب در کلیه مراحل آزمون، در هر زمان از تحصیل، از ادامه تحصیل داوطلب ممانعت به عمل آمده و طبق مقررات عمل خواهد شد.
2- در صورتی که رشته قبولی داوطلب با مدرک تحصیلی مقطع قبلی وی مطابقت نداشته باشد (طبق دفترچه راهنمای انتخاب رشته/محل دکتری تخصصی (Ph.D) رشته‌های داروسازی 1402 (جدید))، قبولی وی لغو خواهد شد.

کارنامه

کارنامه برای مردودین حاوی نمره خام درس به درصد، نمره تراز درس به درصد، نمره کتبی، نمره آخرین فرد دعوت شده به مصاحبه، رتبه در سهمیه و رتبه در کل و برای پذیرفته شدگان مرحله اول علاوه بر موارد فوق، نمره مصاحبه، نمره نهایی و همچنین رتبه داوطلب و رتبه آخرین فرد پذیرفته شده در سهمیه آزاد در هر انتخاب خواهد بود.
در پایان با آرزوی موفقیت برای همه ی پذیرفته شدگان به اطلاع میرساند اسامی رتبه های برتر هر رشته نیمه دوم آبان ماه به دفاتر استعداد درخشان و معاونت های آموزشی دانشگاه های مربوطه ارسال خواهد شد. لذا متقاضیان استفاده از مزایای رتبه های برتر میتوانند از نیمه آبان ماه به بعد به واحدهای فوق الذکر مراجعه نمایند.

آغاز ثبت نام آزمون دکتری رشته‌ های داروسازی از اول اردیبهشت

جدول دروس و ضرایب امتحانی مجموعه رشته های تخصصی داروسازی

دروس آزمونفارماسیوتیکسفارماکوگنوزیداروسازی بالینیشیمی داروییفارماکولوژی و سم شناسیزبان انگلیسی عمومی و تخصصی
تعداد سؤال251025152530
ضریب444443

جدول ظرفیت اولیه پذیرش در رشته های دکتری تخصصی (Ph.D) داروسازی سال ۱۴۰۲

ردیفرشتهدانشگاه های علوم پزشکیظرفیت عادیظرفیت شهریه پرداز
1اقتصاد و مدیریت داروتهران/ شهیدبهشتی۶ نفرصفر
2داروسازی بالینیاصفهان/ تبریز/ تهران/ شهیدبهشتی/ شیراز/ مازندران/ مشهد۳۷ نفر۳ نفر
3داروسازی سنتیاهواز/ ایران/ تبریز/ تهران/ شاهد/ شهیدبهشتی/ شیراز/ کرمان/ مازندران/ مشهد۲۱ نفر۸ نفر
4داروسازی هسته ایتهران/ شهیدبهشتی/ مازندران۶ نفر۶ نفر
5زیست فناوری داروییاصفهان/ تبریز/ شهیدبهشتی/ شیراز/ کرمان/ مشهد۱۴ نفر۷ نفر
6زیست مواد داروییتبریز/ تهران/ زنجان/ کرمانشاه۷ نفر۳ نفر
7سم شناسیاهواز/ تهران/ شهیدبهشتی/ کرمان/ مازندران/ مشهد۱۰ نفر۵ نفر
8شیمی داروییتبریز/ تهران/ مازندران/ مشهد/ اصفهان۱۳ نفر۳ نفر
9شیمی مواد خوراکی و آب شناسی پزشکیتهران۳ نفرصفر
10فارماسیوتیکساصفهان/ اهواز/ تبریز/ تهران/ زنجان/ شیراز/ کرمان/ مازندران/ مشهد۱۹ نفر۸ نفر
11فارماکوگنوزیاصفهان/ تبریز/ تهران/ شیراز/ کرمان/ کرمانشاه/ مازندران/ مشهد/ شهیدبهشتی۱۶ نفر۱۱ نفر
12کنترل دارو و فراورده های آرایشی و بهداشتیتهران/ زنجان/ شیراز/ کرمان/ مشهد۷ نفر۵ نفر
13نانوفناوری داروییاصفهان/ تبریز/ تهران/ زنجان/ شیراز/ مازندران/ مشهد/ همدان۱۰ نفر۷ نفر
جمع کل۲۳۵ نفر۱۶۹ نفر۶۶ نفر

شرایط اختصاصی برای ثبت نام رشته های داروسازی به شرح زیر است:

۱. دارا بودن دانشنامه ی کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) یا دکتری عمومی (پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، دامپزشکی و علوم آزمایشگاهی) مرتبط با رشته مورد نظر. (مدارک تحصیلی مورد پذیرش در هر رشته در دفترچه راهنمای ثبت نام درج شده است)

تذکر مهم: درصورتیکه دانشجوی نیمسال آخر، به هر دلیلی، تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ فارغ التحصیل نشود پس از اعلام نتایج، قبولی وی کان لم یکن خواهد شد.

۲. دارندگان مدارک معادل کارشناسی ارشد و کارشناسی ارشد آموزش محور مجاز به شرکت در آزمون دکتری تخصصی نیستند.

۳. دانشجویان نیمسال آخر تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای با ارائه گواهی مبنی بر فراغت از تحصیل تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ مجاز به شرکت در آزمون هستند.

۴. پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی سال ۱۴۰۱ و نیز دانشجویان دوره روزانه و غیر روزانه در حال تحصیل مقطع دکتری سالهای قبل، می توانند در آزمون سال ۱۴۰۲ ثبت نام و شرکت کنند و در صورت پذیرش، باید انصراف قطعی خود از رشته قبلی را به دانشگاه جدید محل تحصیل ارائه دهند.

۵. متقاضیان شرکت در این آزمون نباید از نظر طرح تعهدات نیروی انسانی مشکلی داشته باشند.

مطلب پیشنهادی :  اصلاحات دفترچه راهنمای انتخاب رشته (شماره 2) آزمون ورودی دکتری (Ph.D.) نیمه‌متمرکز سال 1403

۶. عدم اشتغال به تحصیل در دوره های دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) یا دستیاری تخصصی در تمامی مؤسسات آموزشی و تحقیقاتی کشور

۷. بر اساس مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی، شرط داشتن نمره زبان به عنوان پیش نیاز برای شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) حذف شده است و درس زبان انگلیسی عمومی و تخصصی با ۳۰ سوال با ضریب ۳ برای همه رشته ها به عنوان یکی از دروس امتحانی به آزمون اضافه شده است.

توجه: شرط ارائه نمره زبان معتبر به دانشگاه، برای پذیرفته شدگان نهایی (تا زمان آزمون جامع) به قوت خود پا برجاست.

۸. وضعیت نظام وظیفه عمومی: داوطلبان مرد که در آزمون دکتری پژوهشی و دکتری تخصصی (Ph.D) سال ۱۴۰۲ شرکت می کنند، لازم است هنگام پذیرش در دانشگاه (قبولی قطعی و ثبت نام)، یکی از شرایط زیر را از لحاظ وضعیت مشمولیت و مقررات وظیفه عمومی دارا باشند، در غیر این صورت مجاز به ادامه تحصیل نخواهند بود:

🔴 – داشتن کارت پایان خدمت هوشمند

🔵 – داشتن کارت معافیت دائم هوشمند (کفالت، پزشکی، ایثارگران و موارد خاص)

🔴 – واجدان شرایط معافیت سنی عنایت مقام معظم رهبری (دارندگان مدرک دکتری گروه پزشکی متولد ۱۳۴۸و ماقبل). این قبیل مشمولان باید پس از اعلام قبولی و در زمان ثبت نام، کارت معافیت دائم (معافیت سنی عنایت مقام معظم رهبری) را ارائه کنند.

🔵  – متولدان نیمه اول سال ۱۳۵۲ و قبل از آن به شرط این که تغییر سن نداده باشند.

🔴 – مشمولان دارای برگه آماده به خدمت بدون غیبت که زمان پذیرش و ثبت نام آنان در دانشگاه، قبل از تاریخ اعزام به خدمت (مندرج در برگ اعزام) باشد.

🔵 – دانشجویان سال آخر دکتری حرفه ای یا کارشناسی ارشد که تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ در سنوات مجاز تحصیلی فارغ التحصیل می شوند.

🔴 – فارغ التحصیلان مقطع دکتری حرفه ای یا کارشناسی ارشد که در سقف مجاز سنوات تحصیلی فارغ التحصیل شده و از تاریخ فراغت از تحصیل تا زمان پذیرش در مقطع دکتری تخصصی بیش از یک سال سپری نشده باشد.

🔵 – داوطلبانی که مدت تحصیل آنان در دکتری حرفه ای یا کارشناسی ارشد بیش از سقف مجاز سنوات تحصیلی به طول انجامیده، شرایط استفاده از معافیت تحصیلی در مقطع بالاتر را ندارند.

🔴 – کارکنان متعهد خدمت در سازمانها و یا وزارتخانه ها با ارائه گواهی اشتغال به خدمت و موافقت بالاترین مقام اجرایی سازمان مربوط برای ادامه تحصیل.

🔵 – کارکنان پایور شاغل در نیروهای مسلح با ارائه گواهی اشتغال به خدمت و موافقت سازمان مربوطه برای ادامه تحصیل.

🔴 – طلاب علوم دینی دارنده مدرک دکتری حرفه ای که دارای معافیت تحصیلی حوزوی هستند.

🔵 – مشمولان دارای برگه معافیت موقت بدون غیبت (پزشکی، کفالت و ..). در مدت اعتبار آن.

🔴 – کارکنان وظیفه (سربازان حین خدمت) دارای مدرک دکتری حرفه ای یا کارشناسی ارشد فاقد غیبت اولیه.

🔵 – دانشجویان انصرافی فاقد غیبت که قبلاً دارای مدرک دکتری بوده اند، در صورتی که از تاریخ (۲۲ آبان ۱۳۹۰ ابلاغ قانون جدید وظیفه عمومی) الزاماً یک بار انصراف از تحصیل داده باشند و تاریخ انصراف آنها در سنوات اولیه بوده باشد و همچنین، از تاریخ انصراف در دانشگاه و رشته قبلی تا زمان پذیرش در دانشگاه و رشته جدید بیش از یک سال سپری نشده باشد.

🔴 – مشمولان عضو هیأت علمی دانشگاه ها که در راستای «قانون نحوه تأمین هیأت علمی مورد نیاز دانشگاه ها» در حال انجام خدمت هستند. این افراد پس ازقبولی در دانشگاه، پس از احراز شرایط، جهت ادامه تحصیل برابر فرایند تعیین شده از خدمت ترخیص خواهند شد.

(سایر شرایط در دفترچه راهنما اعلام شده است.)

تذکر: الف- مشمولان غایب مجاز به ادامه تحصیل نیستند و در صورت شرکت در آزمون دکتری داروسازی و قبولی در دانشگاه، مجوز تحصیلی برای آنان صادر نشده و دانشگاه ها مجاز به ثبت نام از آنان نیستند.

تذکر ب- دانشجویان اخراجی دانشگاه ها تا پایان خدمت دوره ضرورت و یا اخذ معافیت دائم، شرایط استفاده از معافیت تحصیلی را نخواهند داشت.

تذکر ج- فارغ التحصیلان این دوره (دکتری تخصصی) مجاز به شرکت مجدد در این آزمون از نظر معافیت تحصیلی نیستند.

تذکر د-کارکنان وظیفه (سربازان در حال خدمت) مجاز به تحصیل همزمان با انجام خدمت نیستند. این دسته از کارکنان در صورت قبولی در دانشگاه در صورت نداشتن غیبت اولیه و دارا بودن سایر شرایط، جهت ادامه تحصیل از خدمت ترخیص خواهند شد.

تذکر هـ- مدت تحصیل در مقطع دکتری (Ph.D) بر اساس آیین نامه دوره، حداکثر چهار سال است و افزایش طول دوره (حداکثر تا ۶ سال) منوط به تصویب در شورای تحصیلات تکمیلی و کمیسیون موارد خاص است.

اتباع خارجی متقاضی شرکت در آزمون ورودی در دوره دکتری تخصصی و پژوهشی سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۲ علاوه بر شرایط عمومی و اختصاصی آزمون، باید دارای شرایط اعلامی در دفترچه راهنمای ثبت نام هم باشند.

شرکت کلیه داوطلبان غیرایرانی مقیم در جمهوری اسلامی ایران به طور آزاد بلامانع است و داوطلبان موظف به کسب ۱۰۰ درصد نمره حدنصاب قبولی خواهند بود؛ ولی در خصوص دانشجویانی که با ادامه تحصیل آنان به صورت بورس موافقت به عمل آمده است، باید ۷۰ درصد حدنصاب نمره نفر آخرین فرد پذیرفته شده ایرانیِ سهمیه آزاد آن رشته را کسب کنند.

شهریه های صد میلیونی داروسازی و دندانپزشکی پردیس علوم پزشکی تهران

شرایط ادامه تحصیل دانشجویان استعداد درخشان

با توجه به آیین نامه تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان استعداد درخشان به مقاطع بالاتر در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در دفترچه راهنما آمده است کسانی که طبق آیین نامه حائز شرایط استفاده از این امتیاز هستند، باید جهت دریافت معرفی نامه به معاونت آموزشی دانشگاه محل تحصیل مراجعه کرده و هنگام ثبت نام آن را همراه سایر مدارک ارسال کنند.

آزمون ورودی دکتری تخصصی (Ph.D) رشته های تخصصی داروسازی برای پذیرش دانشجو در رشته های اقتصاد و مدیریت دارو، کنترل دارو، فارماسیوتیکس، شیمی دارویی، فارماکوگنوزی، زیست فناوری دارویی، سم شناسی، داروسازی بالینی، داروسازی سنتی، داروسازی هسته ای، نانوفناوری دارویی، زیست مواد دارویی و شیمی مواد خوراکی و آب شناسی پزشکی برگزار می شود.

تطبیق مدرک تحصیلی مقطع قبل و رشته انتخابی پس از قبولی در مرحله کتبی و انتخاب رشته/ محل، بر عهده شخص داوطلب است و در صورت مشخص شدن عدم مطابقت رشته مقطع قبل با رشته پذیرش، در هر مرحله از آزمون، طبق مقررات با شخص متخلف برخورد خواهد شد و در صورت قبولی، پذیرش وی کان لم یکن اعلام خواهد شد.

 

مشاوره برای آزمون دکتری

برای مشاوره اینجا بزنید

خدمات کنکور دکتری 
معرفی موسسات آموزشی آزمون دکتری
برچسب ها : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
5 1 رای
امتیاز بدهید
guest
2 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
داوطلب دکتری
میهمان
داوطلب دکتری
22 شهریور ، 1402

سلام میبخشید میشه شرایط استعداد درخشان رو کامل و لی بطور ساده بی زحمت به بنده راهنمایی کنید چطور هست ؟

2
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا با ما در میان بگذارید.x