کد خبر: 17188

تاریخ بروزرسانی : 1402/05/25

جزئیات جذب هیأت علمی برای دانشگاه های محروم

منابع آزمون دکتری

جذب هیأت علمی

به گزارش معاون پژوهشی phdphd،حجت الاسلام محمد رضا رضوان طلب در گفتگو با خبرگزاری مهر درباره اختصاص تسهیلات، ویژه متقاضیان جذب در دانشگاه های مناطق محروم نیز گفت: سهیمه جذب اعضای هیات علمی (جهت کسب اطلاع از زمان فراخوان جذب بورسیه‎ هیات علمی کلیک کنید) که به مناطق محروم و دانشگاه های تازه تاسیس شده اختصاص داده می شود، نسبت به مناطق محروم بیشتر است.

رئیس مرکز جذب وزارت علوم از افزایش سهمیه متقاضیان جذب هیأت علمی در دانشگاه های مناطق محروم خبر داد.

رئیس مرکز جذب وزارت علوم ادامه داد: در بررسی پرونده جذب متقاضیان هیات علمی در دانشگاه های مناطق محروم سهولت و نگاه انبساطی بیشتری حاکم است.

وی افزود: وقتی پرونده در هیات مرکزی جذب مطرح می شود و ما مشاهده می کنیم، مربوط به دانشگاه مناطق محروم است دیگر به جزئیات خیلی توجه نمی کنیم اگر استاندارهای اصلی را داشته باشد فورا پذیرش می کنیم.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، معاون برنامه‌ریزی و اجرایی مرکز جذب هیأت علمی با اعلام این خبر گفت: با توجه به درخواست‌های متعدد متقاضیان؛ ثبت‌نام در فراخوان جذب اعضای هیات علمی که از ساعت ۱۲ روز دوشنبه ۱۷ آبان ماه آغاز شده است، برای بار دوم تا پایان روز سه شنبه ۹ آذرماه سال جاری تمدید شد.

دکتر جعفر جعفری افزود: بررسی‌های دانشگاه‌ها به مدت ۶۰ روز کاری طول می ‌کشد. این بررسی‌ها بر اساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده تا ۷ اسفندماه ۱۴۰۰ به پایان می رسد.

وی همچنین افزود: بررسی‌ها در مرکز جذب نیز از ۸ اسفندماه آغاز شده و تا ۵ اردیبهشت ادامه دارد.

جعفری اعلام کرد: نتیجه نهایی فراخوان جذب هیأت علمی تا اول خردادماه ۱۴۰۱ منتشر می شود.

طی حکمی از سوی دکتر محمد خلج امیرحسینی، معاون وزیر علوم و رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی، دکتر کیومرث یزدان پناه درو به سمت «معاونت تأیید صلاحیت این مرکز» منصوب شد.

در این حکم آمده است: «نظر به مراتب تعهد، تجارب و سوابق ارزشمند جناب عالی، بدین وسیله بعنوان معاونت تأیید صلاحیت مرکز جذب اعضای هیأت علمی منصوب می شوید».

انتظار آن است که با درایت و تلاش خود و توکل بر خداوند متعال؛ امور خطیر این معاونت با سرعت و دقت بیشتری تمشیت شوند و در این راستا اصل اساسی عدالت و قوانین مربوطه مدنظر قرار گیرند.

توفیق شما و همکارانتان در خدمت به اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی در عرصه دانشگاهی را از خداوند متعال مسئلت دارم».

از سوابق دکتر یزدان پناه درو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید

۲- مشاور امور سامانه‌ای وزیر آموزش و پرورش

۳- رئیس دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران

۴- رئیس بسیج اساتید دانشگاه‌های استان تهران

۵- مشاور عالی سازمان بسیج اساتید کشور

۶- معاون پژوهشی کمیسیون علوم رفتاری و اجتماعی دانشگاه تهران

۷- عضو کمیته علوم اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی

۸- دبیر ضیافت اندیشه نهاد رهبری دانشگاه تهران

۹- معاون امور مجلس بانک ملی ایران

۱۰- مشاور امور مجلس صندوق بازنشستگی کشوری

۱۱- نماینده وزیر و مدیر کل رسیدگی به تخلفات اداری وزارت امور اقتصادی و دارایی

شرایط جذب هیأت علمی وزارت علوم

شرایط عمومی

برای شرایط عمومی داوطلبان جذب هیات علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شرایطی همچون تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران و عدم کسب یا تغییر تابعیت مضاعف در طول خدمت، داشتن سلامت و توانایی جسمی و روانی متناسب با خدمت مورد نظر، عدم اعتیاد و اشتهار به خرید و فروش مواد مخدر، مشروبات الکلی و امثال آن، نداشتن سابقه کیفری موثر، تعهد به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و اعتقاد به ولایت فقیه، داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای آقایان، عدم محرومیت از خدمات دولتی به صورت دائم بر اساس رای قطعی صادر شده از سوی مراجع مربوطه، اعتقاد به دین اسلام یا یکی از ادیان شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، عدم سابقه عضویت یا وابستگی به گروه های سیاسی مخالف با نظام اسلامی ایران، داشتن حداکثر سن ۳۰ سال تمام برای دارندگان مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد، دکتری حرفه ای گروه پزشکی و سطح سه حوزوی، داشتن حداکثر سن ۴۵ سال تمام برای دارندگان مدرک تحصیلی دکتری تخصصی و سطح چهار حوزوی و عدم اشتهار به فسق و فجور و اعمال و رفتار خلاف اخلاق و شئون شغلی آمده است.(تفاوت دکتری وزارت علوم و وزارت بهداشت)

مطلب پیشنهادی :  اصلاحات دفترچه راهنمای انتخاب رشته (شماره 2) آزمون ورودی دکتری (Ph.D.) نیمه‌متمرکز سال 1403

شرایط اختصاصی

برای شرایط اختصاصی هم آشنایی کافی با یک زبان خارجی برای داوطلبان خدمت در مرتبه مربی و تسلط کافی به یک زبان خارجی (بررسی انواع مدارک زبان) برای متقاضیان خدمت در مرتبه استادیار، دارا بودن مدرک تحصیلی دکتری تخصصی یا سطح چهار حوزوی با رساله حقیقی برای تمامی رشته های دانشگاهی غیر از گروه پزشکی یا داشتن گواهینامه تخصصی در گروه پزشکی برای داوطلبان خدمت در مرتبه استادیار و داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و یا سطح سه حوزوی در رشته تخصصی مربوطه برای تمامی رشته های دانشگاهی غیر از گروه پزشکی و دارا بودن درجه دکتری حرفه ای در گروه پزشکی برای متقاضیان خدمت در مرتبه مربی درنظر گرفته شده است.

جزئیات نحوه همکاری اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

حداقل مدرک تحصیلی برای جذب در هیات علمی دانشگاه‌های کشور کارشناسی ارشد است، افرادی که مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و دکترا دارند، می‌توانند در این فراخوان شرکت کنند، البته جذب با مدرک کارشناسی ارشد محدود و فقط برای رشته‌های خاص است.

دارندگان مدرک دکتری باید زیر ۴۵ سال سن برای ثبت‌نام در سامانه جذب هیات علمی داشته باشند ضمن اینکه باید بین رشته تحصیلی متقاضیان جذب در هیات علمی و رشته‌های مورد نیاز دانشگاه‌ها همخوانی وجود داشته باشد. انتخاب اعضای هیات علمی از بین متقاضیان جذب با توجه به اطلاعاتی است که در سامانه جذب بارگذاری می‌شود و این انتخاب با توجه به سوابق تحصیلی، آموزشی و پژوهشی افراد است. یعنی هرچه سوابق بهتر و بیشتر باشد، شانس پذیرش هم به همان نسبت افزایش می‌یابد.

سرفصلهای آزمون دکتری

سرفصل های آزمون دکتری گروه علوم انسانی

سرفصلهای آزمون دکتری مجموعه فنی و مهندسی

سرفصلهای آزمون دکتری علوم پایه

سرفصلهای آزمون دکتری کشاورزی و منابع طبیعی

سرفصلهای آزمون دکتری زبان

سرفصلهای آزمون دکتری هنر

سامانه مشاوره تخصصی ازمون دکتری www.phdphd.org

 

مشاوره برای آزمون دکتری

برای مشاوره اینجا بزنید

خدمات کنکور دکتری 
معرفی موسسات آموزشی آزمون دکتری
0 0 رای ها
امتیاز بدهید
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا با ما در میان بگذارید.x