کد خبر: 74217

تاریخ بروزرسانی : 1402/07/26

دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد سنندج در مسابقات جهانی اختراعات طلایی شد

منابع آزمون دکتری

دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد سنندج در مسابقات جهانی اختراعات طلایی شد

دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد سنندج در مسابقات جهانی اختراعات طلایی شد

به گزارش پایگاه خبری آزمون دکتری به نقل از آنا ؛ سروه گرجی‌پور دانشجوی دکتری هوش مصنوعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج موفق به کسب مدال طلای اختراعات جهانی و جایزه ویژه دولت انگلیس در حوزه هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء شد.
پنجمین دوره مسابقات جهانی علوم و اختراعات انگلیس ۲۰۲۳ به میزبانی دانشگاه کینگستون لندن ۵ و ۶ اکتبر (۱۳ و ۱۴ مهر) برگزار شد. گرجی‌پور عضو انجمن مخترعین کشور و مدیر انجمن هوش مصنوعی کردستان و دانشجوی دکتری هوش مصنوعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج است که در مسابقات جهانی اختراعات ۲۰۲۳ انگلستان موفق به کسب مدال طلای این دوره شد.
در این دوره از مسابقات جهانی علوم و اختراعات انگلیس ۲۰۲۳ که یکی از معتبرترین رویدادهای ابداعات و اختراعات بین‌المللی است،رشته‌های مختلف از ۳۴ کشور جهان مانند انگلیس، فرانسه، رومانی، کرواسی، لهستان، هندوستان، تایوان، تایلند و … به رقابت پرداختند.


تیم‌های ایرانی در این دوره از مسابقات موفق به کسب ۲۲ مدال رنگارنگ در محورهای شیمی، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء، نانوتکنولوژی، صنایع غذایی، مهندسی الکترونیک، مهندسی مکانیک، مهندسی پزشکی، سلامت و … در سه سطح دانش آموزی، دانشجویی و آزاد شدند.
گرجی‌پور دانشجوی دکتری هوش مصنوعی دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء توانست در این دوره از مسابقات مدال طلا و جایزه ویژه دولت انگلیس را کسب کند.
دانشجوی دکتری هوش مصنوعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج در گفت‌وگو با خبرنگار آنا اختراع خود را «مفصل هوشمند نگه‌دارنده در و پنجره بارمکانیزم هشدار و قطع جریان برق» اعلام کرد که از فناوری هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء بهره می‌برد.

پربازدیدترین رساله دکتری در جهان + رساله دکتری یک ایرانی

گرجی‌پور توضیح داد: این اختراع که مرتبط با حوزه صنعت و برای استفاده همه مردم جامعه است، می‌تواند با استفاده از هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء میزان آلودگی و مسمویت ناشی از گازگرفتگی را در چند ثانیه تشخیص داده و برای جلوگیری از آتش‌سوزی جریان برق را قطع و کد اشتراک گاز مشترک را به سامانه‌های ۱۹۴و ۱۱۵ ارسال کند.
دانشجوی دکتری هوش مصنوعی دانشگاه آزاد اسلامی با سه محصول خود در چهارمین رویداد عصر امید در حوزه تخصصی هوش مصنوعی واینترنت اشیاء در دانشگاه آزاد اسلامی کرج (۲۲ تا ۲۵ مهر ۱۴۰۲) نیز حضور دارد.
گرجی‌پور گفت: «مفصل قابل حمل نگهدارنده در و پنجره با مکانیزم تشخیص حادثه» نمونه خارجی ندارد، گفت: اختراع خارجی نوعی سنسور است که اطلاع‌رسانی می‌کند؛ اما فقط آژیر می‌کشد و راهکاری ارائه نمی‌دهد. محصول ایرانی ما راهکار ارائه می‌دهد. یعنی وقتی متوجه شود مسمومیت ناشی از گاز اتفاق افتاده، دوباره به اهالی خانه خبر می‌دهد. اگر آنها مسموم شده باشند و هوشیار نباشند، خودش سریع برق را قطع و پنجره‌ها را به صورت هوشمندانه باز می‌کند.
دانشجوی دکتری هوش مصنوعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج با بیان اینکه هزینه تولید اولیه‌ «مفصل قابل حمل نگهدارنده در و پنجره با مکانیزم تشخیص حادثه» خیلی خیلی پایین‌تر ز نمونه خارجی آن است، توضیح داد: هزینه ساخت نمونه اولیه و محصول مد نظر که به تولید انبوه برسد با توجه به چندین بار تعویض در ساخت حدود ۵۰۰ هزار تومان هزینه داشته که البته این بستگی به شرایط اقتصادی و بسیاری عوامل دیگر مثل بالا رفتن قیمت سنسور دارد.

مطلب پیشنهادی :  سری چهارم اصلاحات دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون ورودی دکتری 1403

تینا ترکمان ، جا پای مریم میرزاخانی می‌گذارد؟

گرجی‌پور درباره چگونگی انجام اختراع خود توضیح داد: نخستین جرقه این اختراع زمانی به ذهنم رسید که می‌دیدم خیلی‌ها در استان کردستان دچار مسمومیت گاز طبیعی می‌شوند و سیستمی نیست که آنها را بیدار کند یا بتواند درها را باز کند که از خطر مرگ جلوگیری شود؛ بنابراین به دلیل نیاز جامعه این موضوع به ذهنم رسید و نیازسنجی و کارهای مربوط به ثبت اختراعش را انجام دادم.
وی تشریح کرد که اختراع «مفصل قابل حمل نگهدارنده در و پنجره با مکانیزم تشخیص حادثه»، دستگاهی کوچک و پرتابل است و برای جلوگیری از نشت گاز طبیعی و هوشیارکردن خانواده و ارسال کد اشتراک برای سامانه ۱۹۴ قبل از مرگ و میر فرد، کار را انجام می‌دهد و همین باعث می‌شود کسی فوت نشود؛ زیرا با مفصل و موتوری که دارد، در را باز می‌کند.

لیست موضوعات مقاله، پایان نامه و رساله دکتری

موضوعات پایان نامه علوم انسانی

موضوعات پایان‌نامه فنی و مهندسی

موضوعات پایان‌نامه علوم پایه

موضوعات پایان‌نامه مهندسی کشاورزی

موضوعات پایان‌نامه هنر

موضوعات پایان نامه زبان

مشاوره برای آزمون دکتری

برای مشاوره اینجا بزنید

خدمات کنکور دکتری 
معرفی موسسات آموزشی آزمون دکتری
5 1 رای
امتیاز بدهید
guest
9 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
ناشناس
میهمان
ناشناس
27 مهر ، 1402

سلام … سپاس و تشکر از این دانشمند

باقری
میهمان
باقری
27 مهر ، 1402

درود بر دانشمندان ایران سرفراز درود بر تو مایه فخر و مباهات هر ایرانی هستی

کریم
میهمان
کریم
27 مهر ، 1402

ای ول به کردستان واقعا اسم استانو بر فراز کشورها بالا بردی??????

غفاری
میهمان
غفاری
27 مهر ، 1402

سلام
منم یک اختراع دارم اما پول ساختشو ندارم

مقدم
میهمان
مقدم
27 مهر ، 1402

خدا قوت به این مخترع ایرانی و میهن پرست ایرانی

کاوه
میهمان
کاوه
27 مهر ، 1402

این تعداد شرکت کننده و مخترع در یک مکان خیلی شگفت انگیز بود و اصلا تصورات ذهنی ام در این مقیاس نبود ولی بنظرم این گونه نمایشگاهها هم برای سرمایه گذاران مکان منحصر به فردی هست و هم بهترین مکان برای مخترعین برای تکمیل و یا ایجاد خلاقیت و ایده های نو هست.

دانا
میهمان
دانا
27 مهر ، 1402

توصیه ام به همه جوانان و نوجوانان این است که فرصت عمر را از دست ندهید و هدف گذاری کنید، تلاش کنید و به هدف برسید. به گفته یک اندیشمند، همه خوشبختی انسان در حد فاصل بین هدف گذاری و رسیدن به هدف است و دوباره تکرار و تکرار . در این مسیر آموزش دیدن رکن اساسی هست و خیلی از این هدف گذاری ها میتواند در مسیر تعلیم دیدن باشد .

مهمان
میهمان
مهمان
27 مهر ، 1402

کار خوبی کرده اند که به ثبت جهانی رسانده اند اگر میخواستند در ایران ثبت کنند با بهانه های الکی رد می شد و ایده شان خیلی راحت توسط همان متولیان ثبت اختراع در اختیار دیگری قرار می گرفت

شانلی
میهمان
شانلی
27 مهر ، 1402

آزاد از نظر من ارزش نداره

9
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا با ما در میان بگذارید.x