کد خبر: 76628

تاریخ بروزرسانی : 1403/01/06

پرداخت حقوق دانشجویان پسادکتری معادل 80 درصد حقوق استادیار دانشگاه تهران

منابع آزمون دکتری

پرداخت حقوق دانشجویان پسادکتری معادل 80 درصد حقوق استادیار دانشگاه تهران

پرداخت حقوق دانشجویان پسادکتری معادل 80 درصد حقوق استادیار دانشگاه تهران

به گزارش پایگاه خبری آزمون دکتری ، معاون پژوهشی وزارت علوم با اشاره به اینکه چهار نوع دوره پسادکتری شامل “تحقیقات بنیادی“، “تحقیقات کاربردی“، “فناوری” و ” صنعتی” در شورای عالی عتف تصویب شده است گفت: پسا دکتری در تحقیقات بنیادی و صنعتی بیشترین اولویت را دارد .
پیمان صالحی در اجلاس معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری سراسر کشور که امروز دوشنبه دوم بهمن ماه در دانشگاه تهران برگزار شد با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در برنامه هفتم توسعه در حوزه پژوهش و فناوری گفت: در برنامه هفتم توسعه به افزایش شتاب پیشرفت و نوآوری علمی و فناوری کشور تاکید شده که این وظیفه اصلی ماست.

فراهم شدن ۳۹ فرصت مطالعاتی و پسا دکتری در دانشگاه شهید بهشتی

وی در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه پژوهش گفت: یکی از اقدامات انجام ‌شده تصویب آیین‌نامه جذب و به‌کارگیری پسادکتری توسط شورای عالی علوم تحقیقات و فناوری است. با استفاده از این آیین‌نامه باید به دنبال این باشیم تا فارغ‌التحصیلان دکتری را به سمت پست دکتری ببریم.
دبیرکل شورای عالی عتف اظهار داشت: دوره پسادکتری تحقیقات بنیادی برای حمایت از طرح های پژوهشی بنیادی بویژه در علوم پایه است ، دوره پسادکتری تحقیقات کاربردی برای حمایت از پروژه های تحقیقاتی محققان دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی با صنعت و جامعه است، دوره پسادکتری فناوری بمنظور حمایت از شرکتهای دانش بنیان برای جذب و بهره گیری از توان علمی دانش آموختگان دکتری در اجرای پروژه های مورد نیاز این شرکتها است و دوره پسادکتری صنعتی بمنظور حمایت و تقویت اجرای طرح های تحقیقاتی در واحدهای صنعتی می باشد.
معاون پژوهشی وزارت علوم با اشاره به انواع پسادکتری در این آیین نامه گفت: نوع اول پسادکتری که پسادکتری تحقیقاتی است را قبلاً نیز داشته‌ایم که در این آیین نامه حقوق پسادکتری تحقیقاتی به اندازه 80 درصد حقوق استادیار دانشگاه تهران تعیین شده است و 50 درصد آن را شورای عتف و 50 درصد را بنیاد علم ایران پرداخت می کند.

دستورالعمل حمایت از پژوهشگران پسادکتری

وی گفت: در نوع دوم پسا دکتری که ویزه حوزه ارتباط با صنعت و جامعه است و اعضای هیئت علمی طرح های برون سازمانی را می توانند از محل این نوع پسا دکتری پیش ببرند که 50 درصد حقوق دانشجو از محل قرار داد و 50 درصد توسط شورای عتف قابل پرداخت است.
دبیر کل شورای عالی عتف گفت: نوع سوم پسا دکتری در شرکت های دانش بنیان است و 90 درصد حقوق آن را شرکت دانش بنیان تقبل می کند و صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این حوزه قول همکاری داده است. نوع چهارم که حضور دانشجو در صنایع است خیلی مهم است چون ارتباط بین علم و صنعت را بیشتر می کند و در آمریکا یک چهارم دانشجویان پسا دکتری صنعتی در صنعت به کار گرفته شده اند.

ویدئو راهنمای فرصت تحقیقاتی خارج از کشور برای دانشجویان دکتری

وی خاطرنشان کرد: سامانه پسادکتری شورای عالی عتف به آدرس postdoc.atf.gov.ir راه‌اندازی شده است.
صالحی در مورد آیین نامه امریه پسادکتری و استفاده از ظرفیت پسادکتری در طرح سربازی گفت: به زودی آیین‌نامه اجرایی امریه پسادکتری ابلاغ می‌شود و با مجوز رهبری 500 ظرفیت امریه پسادکتری اختصاص داده شده است.
معاون پژوهشی وزارت علوم در مورد آمار مقالات سلب اعتبارشده یا ریترکت‌شده ایران، با بیان اینکه از نظر ما حتی یک مقاله ریترکت شده زیاد است، گفت: آمار مقالات سلب اعتبار شده ما آنقدر که گفته می‌شود، زیاد نیست.
صالحی به آمار مقالات ریترکت‌شده در دنیا در سال 2013 تا 2022 تعداد گفت: در تمام دنیا آمار مقالات سلب اعتبار شده در حال افزایش است. اخیراً یک سری قوانین جدید برای سرقت علمی تعیین شده است که الان این قوانین عطف به ماسبق می‌شود و براساس این قوانین جدید، مقالات پیشین را بررسی می‌کنند و آن‌ها را ریترکت می‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: دانشمندان دنیا، نه فقط دانشمندان ایران از بسیاری از این قوانین اطلاع نداشتند.
معاون پژوهشی وزارت علوم گفت:‌ در کل تا کنون در اسکوپوس 904 هزار مقاله با وابستگی سازمانی ایران منتشر شده است. بررسی‌های پایگاه ISI نشان داده که در 10 سال گذشته 453 مقاله از حدود 700 هزار مقاله ایران ریترکت شده است.
وی ادامه داد: 60 درصد از کل مقالات منتشر شده ایران مربوط به وزارت علوم است. از بین 453 مقاله ریترکت‌شده 157 مقاله مربوط به وزارت علوم، 146 مقاله مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی و 71 مورد مربوط به وزارت بهداشت بوده است.
صالحی با اشاره به برخی از دلایل سبب اعتبار مقالات گفت: انتشار مقاله تکراری، مسائل نویسندگی، داوری جعلی، سرقت مقاله، مشکلات داده و انتشار تصویر تکراری از جمله دلایل ریترکت مقالات است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که بسیاری از موارد سلب اعتبار مقالات ایرانی عمدی نبوده و به خاطر عدم آگاهی است اتفاق افتاده است. بنابراین ما موظف به آموزش هستیم.
*ظرفیت قانون جهش تولید دانش بنیان
صالحی با اشاره به ماده 13 قانون جهش تولید دانش بنیان گفت: این ماده برای استفاده از مشوق مالیاتی شرکت دولتی و خصوصی است و در صورت قرارداد شرکت‌ها با دانشگاه مالیات آن‌ها کسر می‌شود.
وی در خصوص تاسیس صندوق شورای عالی عتف گفت: به زودی رییس صندوق معرفی می‌شود و آیین نامه‌های صندوق در حال تدوین است.
معاون پژوهشی وزارت علوم با تاکید بر اهمیت موضوع نمایه‌سازی نشریات، گفت: در دو سال گذشته 53 مجله در اسکوپوس نمایه شده است. حفظ رتبه 15 در اسکوپوس به خاطر این 53 مقاله نمایه شده بوده است که اگر این مجلات نبودند، رتبه علمی کشور در اسکوپوس کاهش می‌یافت.

مطلب پیشنهادی :  فراخوان پذیرش دکتری بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه شیراز 1403

هرآنچه درباره دکتری بدون آزمون
( استعداد درخشان )
لازم است بدانید :

اطلاعیه های دکتری بدون آزمون
( استعداد درخشان )

سوالات مصاحبه دکتری مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی پردیس کیش دانشگاه تهران

جدیدترین آیین نامه دکتری بدون آزمون ( استعداد درخشان )

راهنمای مصاحبه آزمون دکتری سراسری و آزاد

پذیرش بدون آزمون دانشگاه ها در سال تحصیلی 1403 -1402

کسب حداکثر امتیاز مصاحبه دکتری

چگونه در مصاحبه دکتری پذیرفته شویم؟ ؛ کارگاه آموزش و مشاوره

مشاوره برای آزمون دکتری

برای مشاوره اینجا بزنید

خدمات کنکور دکتری 
معرفی موسسات آموزشی آزمون دکتری
5 1 رای
امتیاز بدهید
guest
5 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
غ.علی زاده
میهمان
غ.علی زاده
7 بهمن ، 1402

سلام وقت بخیر خانم دکتر
فردا برنامه من تموم میشه تقریبا ۹۰درصد طبق برنامه تضمینی پیش رفتم منتظر برنامه جدیدم ک ان شاالله تا روز آزمون آمادگی کامل داشته باشم

معماری
میهمان
معماری
7 بهمن ، 1402

سلام شبتون بخیر
ممنون میشم راهنماییم کنید
ایا من می تونم دکتری هم بی ازمون و هم با ازمون رو شرکت کنم ؟

آرام
میهمان
آرام
7 بهمن ، 1402

میشه راهنمایی کرد ،،،واسه سر فصل های روانشناسی عمومی در مقطع دکتری،

5
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا با ما در میان بگذارید.x