کد خبر: 78097

تاریخ بروزرسانی : 1403/01/06

فراهم شدن ۳۹ فرصت مطالعاتی و پسا دکتری در دانشگاه شهید بهشتی

منابع آزمون دکتری

فراهم شدن ۳۹ فرصت مطالعاتی و پسا دکتری در دانشگاه شهید بهشتی

فراهم شدن ۳۹ فرصت مطالعاتی و پسا دکتری در دانشگاه شهید بهشتی

به گزارش پایگاه خبری آزمون دکتری ، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید بهشتی از فراهم شدن ۳۹ فرصت مطالعاتی و پسا دکتری در سال ۱۴۰۲ خبر داد.
مهری حمیدی، عملکرد این معاونت را در سال ۱۴۰۲ تشریح کرد و به مهم‌ترین فعالیت‌های این معاونت پرداخت.
وی با اشاره به رشد مقالات در پایگاه های علمی، تعداد مقالات چاپ شده در سال ۲۰۲۳ در پایگاه اسکپوس را ۲۰۳۸ عنوان دانست که این رقم به نسبت سال قبل ۳۹ درصد رشد داشته است.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید بهشتی تعداد استنادات مقالات پایگاه اسکپوس را هم ۳.۳۹۷ عنوان اعلام کرد.
حمیدی افزود: در بخش طرح های برون سازمانی با ارائه ۱۵۱ طرح پژوهشی تا پایان اسفند۱۴۰۲، رشد ۴۱ درصد در ۶ ماهه دوم سال داشته ایم. برای انجام این طرح ها ۷۰۴ میلیارد ریال درآمدزایی داشته است.
معاون پژوهشی درباره تلاش این معاونت برای ارتقای رتبه‌بندی‌های ملی و بین‌المللی گفت: کارگروه علم سنجی و نظام رتبه بندی با همین هدف تشکیل و به دنبال آن ساماندهی آمار پژوهشی و ارتقای سامانه علم سنجی انجام شد. قابل ذکر اینکه دانشگاه شهید بهشتی نیز در همه رتبه بندی‌های بین المللی حضور منظم داشته است.
وی افزود: انتشارات دانشگاه شهید بهشتی در سال ۱۴۰۱، با ۲ اثر برتر و در سال ۱۴۰۲، با ۴ اثر برتر توانسته است از نظر تعداد آثار برتر رتبه نخست دانشگاه های کشور را از آن خود کند. همچنین در سال ۱۴۰۱ تنها یک مجله، اما در سال ۱۴۰۲ تعداد ۵ مجله در مجلات ISI چاپ شده است.

حمایت مالی ۹۰ میلیون تومانی از طرح های دوره دکتری

وی در ادامه از حمایت های مالی برای خرید تجهیزات پژوهشی گفت و افزود: در سال ۱۴۰۲ جمعا صد میلیارد ریال برای خرید تجهیزات اعضای هیات علمی جوان، تجهیز واحدهای مختلف پژوهشی از جمله آزمایشگاه مرکزی اختصاص و هزینه شده است.
حمیدی همچنین از حمایت و اختصاص ۱۷۰.۲۲۹ میلیارد ریال اعتبار ویژه برای ۴۷۵ درخواست اعضای هیئت علمی برای انجام امور پژوهشی استادان نیز خبر داد.
معاون پژوهشی دانشگاه با اعلام اینکه در سال ۱۴۰۲ تعداد ۳۹ دوره پسادکتری و همچنین فرصت‌ مطالعاتی در دانشگاه فراهم شده است، گفت: این فرصت‌های مطالعاتی و دوره پسا دکتری با حمایت مرکز تعاملات بین‌المللی ریاست جمهوری، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران، اعتبار ویژه استادان، سازمان های برون دانشگاهی، بنیاد ملی نخبگان، منابع شخصی استادان و صندوق حمایت از پژوهشگران صورت گرفته است.
حمیدی در ادامه به سایر هزینه های پژوهشی اشاره کرد و افزود: دانشگاه شهید بهشتی در سال ۱۴۰۲در ۲۴ کنفرانس خارجی که ۱۶ کنفرانس از آنها بار مالی داشته است، شرکت کرده است. این معاونت همچنین ۲۰۰ کد اخلاق پژوهش در علوم زیستی صادر و برای افزایش ضریب پایه تشویق مقالات و مجلات با کیفیت ۳۳۲ میلیون تومان، همیار پژوهشی ۳۰۴۴ میلیون تومان و برای داوری پایان نامه ها و کتاب ها ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار اختصاص و هزینه کرده است.
عملکرد حوزه پژوهش در بخش کتابخانه دانشگاه پایان بخش صحبت های دکترحمیدی است که با توجه به تلاش شبانه روزی این بخش از مجموعه معاونت پژوهشی در خدمات رسانی به دانشجویان قابل تامل است.

مطلب پیشنهادی :  تمدید مهلت انتخاب رشته‌ آزمون دکتری سال 1403

آغاز ثبت‌نام بورس شرکت ملی نفت ایران ویژه دانشجویان دکتری

وی با برشمردن مجموعه فعالیت های این حوزه تصریح کرد: فهرست نویسی، رده بندی و آماده سازی کتب وقفی خسرو بهرون و احمد بیرشک و اضافه کردن آنها به مجموعه اصلی، افزایش فرصت مطالعاتی دانشجویان و بهبود آن به همراه مبلمان جدید مطالعه، راه اندازی SBU-ID در سامانه آذرسا برای فراخوانی خودکار اطلاعات دانشجویان از سیستم گلستان و پروفایل سازی، ورود اطلاعات طرح‌های پژوهشی در سامانه آذرسابرگزاری برنامه خدمات رسانی به دانشجوبان تا ساعت ۱۲ در ایام امتحانات، راه‌اندازی دیوار وقف و اهداء بخشی از فعالیت‌ها برای ارتقای وضعیت کتابخانه دانشگاه است اما همه آنها نیست.
معاون پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی در پایان تاکید کرد: ارتقای کتابخانه دیجیتال کتابخانه مرکزی و رساندن آن به ۱۲۳ هزار کتاب الکترونیک، تدوین آئین نامه همانندجویی و ابلاغ آن به واحدها، برنامه دانلود کتاب های لاتین از پایگاههای رایگان یا اشتراکی و ارسال به استادان متقاضی، برنامه اسکن مجلات قدیمی (۱۳۵۷-۱۳۰۰) و ورود اطلاعات در سیستم آذرسا برای دسترسی پژوهشگران، برنامه کمک به دانشجوبان نابیتای دانشگاه برای انجام امتحانات درسی توسط همکاران کتابخانه مرکزی با مرکزیت بخش نابینایان کتابخانه، تدوین راهنماها، دستورالعمل‌ها و روش‌های دسترسی به اطلاعات به صورت متنی و ویدئویی برای کاربران و همچنین تدوین راهنمای جامع کتاب و نحوه کار با سیستم آذرسا برای کتابداران نیز به عنوان بخش دیگری از تغییرات در این حوزه است.

فراخوان دو طرح پسادکتری بنیاد ملی نخبگان

لیست موضوعات مقاله، پایان نامه و رساله دکتری

موضوعات پایان نامه علوم انسانی

موضوعات پایان‌نامه فنی و مهندسی

موضوعات پایان‌نامه علوم پایه

موضوعات پایان‌نامه مهندسی کشاورزی

موضوعات پایان‌نامه هنر

موضوعات پایان نامه زبان

مشاوره برای آزمون دکتری

برای مشاوره اینجا بزنید

خدمات کنکور دکتری 
معرفی موسسات آموزشی آزمون دکتری
5 2 رای ها
امتیاز بدهید
guest
7 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
یزدان پناه
میهمان
یزدان پناه
9 فروردین ، 1403

سلام
حیفم اومد یزد زده بود بدون آزمون ولی تا 30 اسفند آخرین فرصت زده بود
من نتونستم
کاش دوباره فراخوان بزنند

خانسوزی
میهمان
خانسوزی
9 فروردین ، 1403

دررابطه با چاپ مقاله ازشماراهنمایی می خواستم

داوطلب phd
میهمان
داوطلب phd
9 فروردین ، 1403

سپاس گزارم که همیشه پاسخگو هستید 🌹🌺

روشنایی
میهمان
روشنایی
6 فروردین ، 1403

با توجه به موقعیت جغرافیایی آن و قرار داشتن در ولنجک، دسترسی به مرکز شهر خیلی آسان نیست و متاسفانه دانشگاه چنین امکانی را برای دانشجویان فراهم نکرده است.

چتر سفیدی
میهمان
چتر سفیدی
6 فروردین ، 1403

افتخار دارم که در خدمت اساتید بزرگواری همچون دکتر محمود سریع القلم، دکتر محمدرضا تاجیک، دکتر حسین پوراحمدی میبدی، دکتر امیرمحمد حاجی یوسفی و دکتر داوود غرایاق زندی بوده‌ام و تجربیات و دانش بسیاری از ایشان آموخته‌ام و همچنان به شاگردی در محضرشان نیازمندم…

توسلی
میهمان
توسلی
6 فروردین ، 1403

در خصوص امکانات خوابگاهی صادقانه باید بگویم که در ابتدای ورود به محیط خوابگاه و دیدن کمبودها جا خوردم. چرا که امکاناتش با اسم دانشگاهی چون شهید بهشتی همخوانی نداشت. با این حال به خود یادآور شدم که کمبود امکانات نباید مرا دلسرد کند چرا که به رشته‌ام عشق می ورزم. تلاش کردم از پتانسیل‌های دانشگاه و اساتید و محیط جدید بهره ببرم.

7
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا با ما در میان بگذارید.x