کد خبر: 21260

تاریخ بروزرسانی : 1397/03/30

معرفی بنیاد پژوهش آلمان(DFG)

منابع آزمون دکتری

معرفی بنیاد پژوهش آلمان(DFG)

یک نهاد دانش بنیان بوده که با بیش از نود سال سابقه بزرگترین موسسه غیر دولتی حامی پژوهش در این کشور است.

رسالت اصلی این بنیاد فراهم آوردن حمایت های پایدار از پژوهشگران جوان, میان رشته ای سازی علوم و تسهیل در برقراری ارتباط میان رشته های مختلف پژوهشی است.

اعضای بنیاد پژوهش آلمان را دانشگاه ها, موسسات پژوهشی غیردانشگاهی, انجمن های علمی و فرهنگستان های علوم تشکیل میدهند.

مراحل تصویب پروپوزال

  •         دریافت پروپوزال
  •         بررسی ساختاری
  •         انتخاب گروه داوری
  •         داوری
  •         بررسی کیفیت علمی
  •         بررسی مجدد کیفیت ساختاری
  •         تصمیم نهایی
  •         اطلاع رسانی نتیجه به پژوهشگر

اولویت در بنیاد پژوهش آلمان با برنامه های میان رشته ای و همکاری های بین المللی است.

برنامه های حمایت مالی این بنیاد همه شاخه های علوم از جمله علوم انسانی را در بر گرفته و از آن جایی که بنیاد پژوهش آلمان به کاربرد پژوهش های دانش بنیان در کلیه امور اجتماعی علاقه مند است, این موسسه با بخش های مختلف اجتماع از جمله بیمارستان ها, موزه ها, بخش خصوصی, اکادمی های موسیقی و غیره همکاری پژوهشی دارد.

(حمایت ستاد توسعه فناوری اطلاعات از اولویت های پژوهشی شرکت های دانش بنیان )

 استراتژی های دانشی بنیاد پژوهش آلمان

اروپا:

DFGبا دیگر موسسات ملی اروپایی همکاری های دو یا چند جانبه داشته و تلاش می کند مدلی ایجاد کند که در آن بهترین رقابت, با بهترین داوری و میان بهترین افراد و موسسات انجام گیرد. نقش این بنیاد تنها در ایجاد برنامه های حمایت از پژوهش نبوده بلکه در کلیه امور رشد و توسعه دانش بنیان در اتحادیه اروپا نقشی کلیدی ایفا می کند. این بنیاد از طریق انجمن علم اروپا (Science Europe), بنیاد علم اروپا (ESF), شورای پژوهش اروپا (ERC) و دفتر ارتباط اروپای موسسات پژوهشی آلمان (KoWi) تلاش می کند تا نقش فعال خود ر اتحادیه اروپا را حفظ کرده و گسترش دهد.

مطلب پیشنهادی :  اصلاحات دفترچه راهنمای انتخاب رشته (شماره 2) آزمون ورودی دکتری (Ph.D.) نیمه‌متمرکز سال 1403

سازمان های علمی و آموزشی بین المللی:

DFGبا هدف حمایت مشترک از پژوهش, گسترش همکاری های علمی و ایجاد دسترسی به امکانات بین المللی عضو فعال سازمان های پژوهشی  غیر دولتی و کمیته های بین المللی از جمله کمیته همکاری بین الملل روابط آکادمیک (AKA), شورای جهانی علم (ICSU), بنیاد جهانی علم (IFS), شورای جهانی پژوهش (GRC), گروه هشت (G8), شبکه جهانی علم مواد (Materials World Network), کنسرسیوم حفاری تحقیقاتی اقیانوسی اروپا (ECORD) می باشد.

قراردادها و همکاری های بین المللی:

از آن جایی که در بسیاری کشورها عقد قرارداد رسمی لازمه همکاری های پژوهشی بین المللی است,DFGبا موسسات پژوهشی متعددی در 50 کشور دنیا, که شامل ایران نیز می شود, دارای قرارداد همکاری پژوهشی است. این قرارداد ها شامل تبادل اطلاعات پژوهشی, تبادل پژوهشگر, برگزاری کنفرانس های مشترک و حمایت مالی مشترک از پروژه های پژوهشی می شوند(همکاری مشترک با سازمانهای بین المللی )

بازاریابی بین المللی پژوهش:

DFGدر پروژه ای با نام “پژوهش در آلمان – سرزمین ایده ها” تلاش می کند که با همکاری موسسات دیگر آلمانی پژوهش های ممتاز آلمان را در عرصه بین المللی مطرح کرده و بدین ترتیب نیروهای برتر جهانی را جذب و  همکاری پژوهشی را تشویق نماید.

www.phdphd.org

مشاوره برای آزمون دکتری

برای مشاوره اینجا بزنید

خدمات کنکور دکتری 
معرفی موسسات آموزشی آزمون دکتری
0 0 رای ها
امتیاز بدهید
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا با ما در میان بگذارید.x